Hirmagazin.eu
Főoldal » Esztergályos Cecília vallomása: „Arra születtem, hogy gyerekeket szüljek, a Jóisten nem adta meg!”
Bulvár

Esztergályos Cecília vallomása: „Arra születtem, hogy gyerekeket szüljek, a Jóisten nem adta meg!”

„Bátraké a szerencse” – tartja a régi közmondás. Egy friss, az idősebb generáció körében végzett kutatás ezt messzemenően alátámasztotta. A Groupama Biztosító 70 év feletti emberek között végzett felmérése szerint sokkal elégedettebbek azok idős korukra, akik életük során merészen belevágtak elképzeléseik megvalósításába. Legyen szó nagyra törő tervekről, rövidtávú célok megvalósításáról vagy személyes vágyakról, egy dolog valamennyiben közös: vérmérséklettől függően kinek több, kinek kevesebb bátorságot kell gyűjtenie. De a mértéke valójában mindegy is, a megléte viszont jó eséllyel egész életünkre hatással lesz, derült ki a kutatásából. Esztergályos Cecília és Vitray Tamás is megerősítik ezeket az életbölcsességeket.

Ami biztosan kijelenthető a vizsgálat eredményéből, hogy azok a 70 év felettiek, akik úgy érzik, életük során belevágtak céljaik megvalósításába, ma az élet majd valamennyi területén elégedettebbek a helyzetükkel, mint egykoron bátortalan kortársaik.

A Groupama Biztosító felkérésére két ismert személyiség is visszatekintett életére és egy-egy interjúban mesélt döntéseiről és azok életre szóló hatásairól.

Esztergályos Cecília, aki jelenleg is tizenhét darabban játszik, a célok fontosságáról beszélt a vele készült interjúban „Mindig menj tovább, legyen célod az életben” vallja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész. Elmondta, hogy az ura már szeretné, ha itthon maradna, de imádja a társulatait. Bevallotta “én arra születtem, hogy gyerekeket szüljek. A Jóisten nem adta meg!” Az a jó a természetében, hogy – elmondása szerint – tud váltani. Bármennyire is fájdalmas, tud új életcélt találni.

“Nem szabad azt hinnünk, hogy a szerencse csak úgy ránk talál. A szerencse az, ha megkapjuk az esélyt, és élünk vele. Ne legyünk mindig racionálisak, hallgassunk az ösztöneinkre, ne féljünk. Aki nem vállal kockázatot, annak nem jön a lehetőség sem.” mondta el Vitray Tamás, Kossuth-díjas újságíró, riporter érzékeltetve saját döntéseink súlyát.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Drámai műtét: örökre deformált marad Medveczky Ilona keze!

Mazsi

Ilyen dolgokra is képesek az emberek a pénzért! + Videó

Mazsi

Zámbó Jimmy a síron túlról üzent a fiának: komoly döntésre szánta el magát Krisztián

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------