Hirmagazin.eu
Főoldal » Eszelős gyönyört hoz a reggel: zárd stílusosan a hétvégét!
18+

Eszelős gyönyört hoz a reggel: zárd stílusosan a hétvégét!

A hétfő min­den kap­cso­lat­ban kri­ti­kus. Két nap édes össze­zárt­ság után mind­ket­ten ve­szé­lyes te­repre, a mun­ka­he­lye­tekre in­dul­tok. Az vi­szont, hogy párod ne csőre töl­tött pus­ká­val kezd­jen va­dászni a kol­le­gi­nák kö­zött, raj­tad is múlik. Ké­nyez­tesd haj­nal­ban, lán­cold ma­gad­hoz! És ne hagyj két­sé­ge­ket!

2015-08-08_132939

Kinyitottad a szemed, de ő még alszik? Könnyítsd meg az ébredést! fordulj felé és öleld át, cirógasd végig a hátát. Egyik lábadat finoman vesd át a derekán, és kezdd is el a rituálét! Kerülj hozzá minél közelebb, érezd, ahogy ébredezik benne a tetterő.Szépen, finoman csalogasd elő párodból a gyönyörvágyat, ébredezzetek a lehető legédesebb módon!

2015-10-06_172025

(Fotó: Pinterest)

1.    Az álmoknak vége, lépj a tettek mezejére!

Nem kell, hogy rögtön teljesen felébredjen. Talán jobb is, ha asszonyi bujaság ölelésében ocsúdik, álom és ébrenlét határán elidőzve kicsit. Babusgasd, szeretgesd, add meg neki ezt a lebegésérzést, de aztán, ahogy férfiassága ágaskodni kezd, ne hagyj kétséget afelől, hogy te vagy a történések irányítója!

2.    Csókold végig a férfiasságát!

Lehet persze belesüppedni az érzékek és érzelmek buja szövevényébe, de jobb, ha reális maradsz, hiszen ez egy hétfő reggel, és sürget az idő. Nem lesz nagy baj, ha bedobod az aduászt és puha ajkaiddal végigcsókolod férfiasságát. Aztán persze jöhet minden jól bevált régi trükk! Édesen-puhán nyalogass, segíts a két kezeddel, pörgesd a nyelved, játssz egy kicsit vele, pontosan úgy, ahogy párod a tökéletes együttléteket szereti!Ne aggódj, ekkor már tuti ébren lesz!

csok

3.   Ébredezik, hurrá!

Továbbszíthatod a tüzet azzal, ha kimutatod, menyire élvezed a helyzetet. Eszméletlen hatást válthatsz ki pusztán azzal, ha párod azt érzi, totálisan vevő vagy a szerelemre. Hogy kéjtől sóvárogva vágyod mindazt, ami hamarosan elkerülhetetlenül megtörténik.

4.   Uralkodj!

Persze ilyen korai órán a férfi nyűgös, de megkönnyítheted számára a hajnali szexet: guggolj ágaskodó férfiassága fölé, ereszkedj rá, hagyd hogy beléd hatoljon!Öledet jó mélyen engedd közel hozzá, és ekkor csókold meg. A többi már csak rajtatok múlik, de hidd el, erre az erős élményre emlékezni fog!

2015-10-06_172448

5.   Parancsolj!

Persze ne feledd el menet közben, hogy ez egy hétfő reggel, és hogy mindenki máshová igyekszik ezen a jeles napon. Így aztán csusszanj le ügyesen párodról, még mielőtt  eljutna a csúcsra. Pokoli kín egy megszakított orgazmus, de te öleld csak át kedvesed! Csókold szájon, hadd érezze, milyen is a nyelv, ami oly sok gyönyörben részesíti őt. Majd kényeztesd újra, puhán, bársonyosan a nyelveddel, de boszorkányos módon ne engedd a gyönyörbe még most se. Állj is meg egy pillanatra és nézz mélyen a szemébe! Lehelj ajkára forró csókot,  ezután pedig engedd vissza magadba. És ne bánd, ha innentől felgyorsulnak az események!

 

 

Hasonló hírek

44 évesen szexel először a hatalmas műpénisszel élő férfi

Mazsi

Őszinte vallomás! Ezért nem akar lefeküdni a férj többé a feleségével

Mazsi

1652 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 beteg (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------