Bulvár

Eszelős, amit a 71 éves Stallone művel az edzőteremben

Eszelős, amit a 71 éves Stallone művel az edzőteremben

Készül az új Rambo film forgatására, így nem engedheti el magát a hollywoodi sztár. A Roocky-filmek főhőse nem áll le az izomépítéssel.

Valljuk be, a férfiemberek többsége 70 felett kényelmesen hátradől, mondván, hogy a javát már letudta, jöhet a jól megérdemelt, nyugdíjas pihenés. Azonban Stallone-t nem ilyen fából faragták: bár már betöltötte a 71-et, a készülő filmjei miatt még mindig csúcsformában kell lennie. A Rambo folytatását várhatóan idén szeptemberben kezdik forgatni, és addigra a színésznek nemcsak a szöveget kel megtanulnia, de az izmaira is rengeteg munka vár.

Amellett, hogy jelenleg a Creed második részét forgatja, az edzésre is marad ideje: Instagram oldalán mutatta meg követőinek, hogyan formálja az izmait. A húzódzkodáshoz kell egy stabil erőnlét, masszív kar- és hátizmok, de Stallone visz bele egy kis csavart: nem fel-le húzza a testét, hanem a rúdon megtartva magát, előre-hátra mozog. Valószínűleg kevés 71 éves férfi tudná utána csinálni, de ez a gyakorlat még a fiatalabbaknak is komoly kihívást jelenthet.

Doing a different kind of PULL UP while hanging that I copied poorly from , Jeff, a great trainer…@althleanx

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Ripost

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Idióta rajongókra akadt ki Majka

Mazsi

Végrehajtás alatt Sarka Kata cége!

Mazsi

Érettségi után dubajozni indult!

info