Image default
Bulvár

Erzsébet királynő fél évnyi kemény tanulásra ítélte Meghan hercegnét

Az uralkodó személyes tanácsadóját kérte fel, hogy megtanítsa unokája feleségét az etikettre.

Meghan Markle-ból múlt szombaton hivatalosan is sussexi hercegné lett, ami azt jelenti, hogy ezentúl nem teheti nyilvánosság előtt keresztbe a lábát, nem adhat autogramot, nem viselhet feltűnő körömlakkot sem, és ez csak néhány és vélhetően nem is a legfontosabb azon szabályok és viselkedési előírások közül, melyet a királyi család tagjaként elvárnak tőle.

Erzsébet királynő személyes tanácsadóját, a 49 éves Samantha Cohent kérte fel, hogy megtanítsa Meghannak a hercegné lét alapjait. A titkárnő már el is kezdett átköltözni a Buckingham-palotából a Kensington-palotába, hogy a pár segítségére legyen.

Az uralkodó jobbkeze igen szigorú és határozott fellépéséről híres, nem hiába kapta a Samantha a párduc becenevet.

Egyszer Erzsébet felkérte jobbkezét, hogy szervezzen egy estet a 200 legbefolyásosabb brit nő számára, akik közül Victoria Beckhamet egy tollvonással kihúzta, szerinte ugyanis a bankszámlája nem teszi őt automatikusan a meghívottak listájára.

Meghanra tehát nagyon sűrű hétköznapok várnak, az első hónapokban számtalan jótékonysági szervezettel találkozik majd, az év végéig már be van táblázva a naptára.

Forrás: dailymail.co.uk

Képek: Twitter

Hasonló hírek

Megtörte a csendet Liptai Claudia párja

Mazsi

Cooky már az édesanyjának is bemutatta új kedvesét!

Mazsi

Beckham a legszexisebb férfi a People magazin szerint

info