Image default
Sporthirek

Érthetetlen tragédia: a Bakonyban halt meg a fiatal raliversenyző

Meghalt egy fiatal raliversenyző Bakonyszentlászlón. A 31 éves B. Ákos nem az autóban lelte halálát, egy családi napon esett le egy pickup platójáról, s a fején szenvedett nagyon súlyos sérülést – írja a Kisalföld.

Ákos a magyar ralisport világában ismert személy volt, így mindenkit megrázott a halálhíre, ami végigsöpört a Facebookon a hétvégén. Nem verseny közben történt a baj, a ralisok családi napot tartottak a Bakony szívében, ott történt a tragédia. A fiatal ralis egy álló pickup kisteherautójának a platóján állt, amikor a szemtanúk szerint egyszer csak hanyatt leesett a járműről. A fején sérült meg, magatehetetlenül, eszméletlenül feküdt a földön.

A mentőkhöz és a rendőrökhöz 17 óra körül érkezett a bejelentés a történtekről: mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, azzal szállították szombaton kora este a győri Petz kórház sürgősségi osztályára. Súlyos sérülést szenvedett: a koponyasérülésnél bevérzett az agy – tudta meg a győri kórház orvos-igazgatójától a lap. A vérzést másnapra sem tudták elállítani, így B. Ákos vasárnap elhunyt.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Vallott a kapitány, így zajlik Strock egy napja

Mazsi

Cseh László már ki meri mondani, hogy olimpiai aranyért megy Rióba

info

Világszenzáció, Neymarékat hazaküldték a világbajnokságról!

Mazsi