Hirmagazin.eu
Főoldal » Erre vágyik minden nő az ágyban – kendőzetlen vallomások a szexről
18+

Erre vágyik minden nő az ágyban – kendőzetlen vallomások a szexről

Leg­tit­ko­sabb gon­do­la­ta­i­kat osz­tot­ták meg ve­lünk nők. Most ki­de­rül, mire is vágy­nak a lel­kük mé­lyén.

A szexről már egyre bátrabban beszélünk, de a vágyainkat megfogalmazni sokszor még most is tabu. Félünk elmondani a másiknak, hogyan is okozzon igazán örömöt, hiszen attól tartunk, ezzel megbántjuk, erőszakosnak tűnünk, vagy azt hiszi, idáig rosszul kényeztetett bennünket. Nők meséltek arról, mire gerjednek igazán.

Erre vágyik minden nő az ágyban - kendőzetlen vallomások a szexről

A mellbimbó kényeztetése

“A legtöbb férfi, akivel dolgom volt, ritkán időzik el a mellbimbónál. Ha a mellemet izgatják, akkor sokan az egészet veszik kezelésbe, pedig ami igazán érzékeny, az a bimbó. Amikor orális szex vagy az aktus közben ezt dörzsölik, csókolgatják vagy izgatják, akkor olyan, mintha duplán élném meg az orgazmust.” – A mellbimbó rendkívül érzékeny. Kár lenne kihagyni és megfeledkezni róla! A nők egy része képes elélvezni pusztán ennek az izgatásától is.

Erre vágyik minden nő az ágyban - kendőzetlen vallomások a szexről 1

A lassú mozdulatok

“Értem én, hogy nehéz szex közben féken tartania magát az embernek, de bárcsak gyakrabban lassítana a férjem, amikor a csiklómat simogatja. Nem arról van szó, hogy rosszul csinálná, sőt. De olyan jó lenne, ha közben gyakrabban tartana szünetet, lennének olyan állomások, amikor éppen csak hozzáér, én pedig szinte követelni tudnám, hogy folytassa. Ezt eddig csak nagyon ritkán sikerült összehoznunk.” – A ritmus váltogatása, a finom és erőteljesebb mozdulatok egymás utánisága erősen fel tudja fokozni a nők (és a férfiak) vágyát. A játék a végletekig tudja feszíteni a húrt, amit érdemes kiélvezni!

A dominancia

“Amikor a partnerem összefogja kezével a csuklómat, attól egyszerűen megőrülök. A kötözésből köszönöm, de nem kérek, az már nekem kicsit ijesztő volt, amikor kipróbáltam. De amikor érzem, hogy a markában vagyok és szinte lebilincsel az erejével, az valami elképesztően szexi. Persze csak akkor, ha meg is bízom az illetőben. Na de miért is feküdnék le olyannal, akiben nem bízom meg…?” – Még a szexjátékokban bátortalanabb nők közül is rengetegen vágynak arra, hogy igazán lehengerelje őket a férfi. Az erő, a hatalom varázslatos plusz élményt képes adni, ha a megfelelő mértékben és figyelmességgel adja a férfi.

Erre vágyik minden nő az ágyban - kendőzetlen vallomások a szexről 2

A hangok

“Nem tudom elképzelni, hogy olyan pasival legyek, aki folyamatosan beszél vagy nyögdécsel. Volt részem hasonlóban, de inkább röhejesnek éreztem, mint szexinek. Viszont ha néha felnyög, ha hallom, hogy éppen jól érzi magát, vagy pont eltaláltam azt a mozdulatot, amitől kikészül, akkor az engem is teljesen feltüzel.” – Mindenki vágyik a visszajelzésre. Egy-egy sóhaj, nyögés nagy mértékben felkorbácsolja a már egyébként is lángoló hangulatot.

Erre vágyik minden nő az ágyban - kendőzetlen vallomások a szexről 3

Fotók: pinterest (Fotó: 123RF)

Saját maga kényeztetése

“Szerencsére a párom kimondottan sok időt és energiát szán arra, hogy nekem örömöt okozzon. Képes végtelen lelkesedéssel simogatni, amit nagyon élvezek. Szeretem én is viszonozni ezt közben, de bevallom, hogy egyenesen imádom, amikor egyik kezével engem simogat, a másikkal pedig saját magát. Annyira gyönyörű látvány, hogy nem tudok betelni vele.” – A férfiak nagyon vizuálisak, de nemcsak őket, hanem a nőket is lázba tudja hozni, ha olyasmit látnak, ami izgatóan hat rájuk. Érdemes tehát kísérletezni, és kideríteni, vajon milyen látványtól vadul meg igazán a partner.

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Újabb intézkedések végrehajtását rendelte el az országos tisztifőorvos a fővárosi idősotthonban (18+)

Géza

A szülők sehol, a kisgyerek meg kiáll a nyolcadik emeleti ablakba! + Videó!

Mazsi

Ezt nézi meg a férfi egy nőn szex közben

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------