Image default
Bulvár

Erre senki nem számított: Kálmán Olga máris visszatért a képernyőre! (A cikk videót tartalmaz)

Hosszú idő után ismét interjúval jelentkezett Kálmán Olga. Az ismert televíziós a Hír tévéből történt távozása óta nem nagyon adott hírt magáról, most azonban saját hivatalos Facebook-oldalán egy komoly beszélgetéssel jelentkezett.

A beszélgetés apropója egy tragikus eset volt. “Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást.

Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt.

De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt, mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!” Ezekkel a mondatokkal vezette fel Kálmán Olga az interjút.

Íme:

Miért????

Szeptember 3-ára a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértő, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!(Elnézést, a hang sokszor halk, de ebben a beszélgetésben csendesre sikerültek a szavak…)#gottsegen #szekelylaszlo #szivsebesz#kalmanolga

Közzétette: Kálmán Olga Hivatalos oldala – 2018. október 10., szerda

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Durva fenyegetést kapott a várandós Kapócs Zsóka

Mazsi

Erre aztán nincs bocsánat – ők kapják a legrosszabbul öltözöttek díját

info

Ez igen! Közösségi oldalán vallotta be, mennyire szereti új párját Ábel Anita

Mazsi