Image default
Bulvár

Erre nem számított: Korda György elsírta magát a hír hallatán

Meghatódva mondott köszönetet fővárosi díszpolgárrá avatása után Korda György.

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt , a Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen döntött hét új budapesti díszpolgár személyéről. A képviselők a főváros díszpolgára címet adományozták Béres Ilona színművésznőnek, Csókay András idegsebésznek, Darnyi Tamás úszónak, Hargitay András úszónak, állatorvosnak, Kállai Kiss Ernő klarinétművésznek és Korda György énekesnek.

Kitüntetésével kapcsolatban a Ripost kereste fel az énekest, aki elérzékenyülten mesélte, hogy még meg is könnyezte ezt a megtiszteltetést.

“Hihetetlen érzés és megtiszteltetés, nem is tudom szavakba önteni, hogy mit érzek most. Amint megtudtam, potyogni kezdett a könnyem. Ez a cím minden kitüntetésnél többet jelent számomra, nagyon megvagyok hatódva” – mondta Korda György a lapnak.

Persze mint mindig most sem feledkezett meg Korda feleségéről, elmondása szerint Klárika nélkül nem tudott volna ennyi mindent elérni életében.

“Klárikám nélkül sok mindent nem értem volna el, így végtelenül hálás vagyok neki. Éppen ezért, nem csak, hogy koccintani fogunk, de meg próbálom honorálni valamivel, amit eddig értem tett” – állította Korda György.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

A legviccesebb esküvői fotók, amikre nem biztos, hogy büszke az ifjú pár

Géza

Liptai új párja átveheti Gesztesi apaszerepét?

Mazsi

Curtis az elvonó után: „Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------