Hirmagazin.eu
Főoldal » Erre nem számított: Korda György elsírta magát a hír hallatán
Bulvár

Erre nem számított: Korda György elsírta magát a hír hallatán

Meghatódva mondott köszönetet fővárosi díszpolgárrá avatása után Korda György.

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt , a Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen döntött hét új budapesti díszpolgár személyéről. A képviselők a főváros díszpolgára címet adományozták Béres Ilona színművésznőnek, Csókay András idegsebésznek, Darnyi Tamás úszónak, Hargitay András úszónak, állatorvosnak, Kállai Kiss Ernő klarinétművésznek és Korda György énekesnek.

Kitüntetésével kapcsolatban a Ripost kereste fel az énekest, aki elérzékenyülten mesélte, hogy még meg is könnyezte ezt a megtiszteltetést.

“Hihetetlen érzés és megtiszteltetés, nem is tudom szavakba önteni, hogy mit érzek most. Amint megtudtam, potyogni kezdett a könnyem. Ez a cím minden kitüntetésnél többet jelent számomra, nagyon megvagyok hatódva” – mondta Korda György a lapnak.

Persze mint mindig most sem feledkezett meg Korda feleségéről, elmondása szerint Klárika nélkül nem tudott volna ennyi mindent elérni életében.

“Klárikám nélkül sok mindent nem értem volna el, így végtelenül hálás vagyok neki. Éppen ezért, nem csak, hogy koccintani fogunk, de meg próbálom honorálni valamivel, amit eddig értem tett” – állította Korda György.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

A 36 éves anya a saját 19 éves fiába szeretett bele, döbbenetes, ami kettőjükkel történt

Géza

Sziget cipő

info

Cristiano Ronaldo a világ legnépszerűbb pasija

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------