Hirmagazin.eu
Főoldal » Erre költi az elperelt milliókat Gregor Bernadett!
Bulvár

Erre költi az elperelt milliókat Gregor Bernadett!

A gyö­nyörű szí­nésznő végre elég­té­telt ve­he­tett sé­rel­mé­ért! A bí­ró­ság mil­li­ó­kat ítélt meg neki, ugyanis évek­kel ez­előtt gú­nyo­san ki­pa­ro­di­zál­ták. Ber­na­dett el­árulta a Ri­post­nak, mit kezd az összeg­gel!

Az Újszínház művésznője fárasztó heteken van túl. Megállás nélkül A kőszívű ember fiai című darab premierjére készültek kollégáival, de felemelő érzés számára, hogy egy ilyen nagyszerű műben játszhat. Ráadásul az életében is fontos jelenet zajlott.

Öt és fél év huzavona után Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen, ugyanis az Esti Showder egyik adásában dominaként figurázták ki. Ezért kétmilliót forintot kell fizetniük a gyönyörű színésznőnek. A Ripost kíváncsi volt arra, mit kezd Bernadett a milliókkal.

Erre költi az elperelt milliókat Gregor Bernadett!

Van egy számlám, ezen gyűjtöm az évek alatt, perekből befolyt összegeket. Két gondolat fogalmazódott meg a fejemben eddig! Vagy beforgatom a lakáshitelembe, vagy állatmenhelyt nyitok

– árulta el a csinos sztár, aki arról is mesélt, hogy oldja a feszültséget mostanában.

“Világéletemben lusta voltam, nem szerettem sportolni. Rosszul viseltem a terhelést, egyszerűen nem éreztem komfortosan magam. Most viszont muszáj volt találnom valami olyan mozgásformát, ami ellazít, így elkezdtem bikram jógázni. Egy héten kétszer edzek, sokkal jobb a közérzetem, jólesik” – mondta Bernadett.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásai is beadták a válási papírokat

Edit

Álmatlan éjszakái vannak a királyi párnak!

info

Kitálalt a beteg Benkő László fia! Kettős csapás sújtja a családot

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------