Hirmagazin.eu
Főoldal » Erőt próbáló dolgok várnak ránk 2018-ban, állítja egy médium! De jó hírrel is szolgál!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Erőt próbáló dolgok várnak ránk 2018-ban, állítja egy médium! De jó hírrel is szolgál!

Az angol származású Craig Hamilton-Parker tisztán látó, médium, ami azt jelenti, hogy képes a jövőbe látni és előre megjósolni bizonyos történések bekövetkeztét. Természetesen nem ő az egyetlen, aki ezt állítja magáról, azonban Parkert mégis megkülönbözteti az a tény a többiektől, hogy számos predikciója beteljesült már.

 

A 2017-re szóló előrejelzései bejöttek!

Erre az évre vonatkozóan megjósolta Anglia kiválási szándékát az EU-ból és azt is, hogy Donal Trumpot elnökké választják. Bár ezen akkor még sokan csak nevettek.

A 2018-as évre vonatkozóan sajnos nem sok jó hírrel kecsegtet.

Olyan természeti csapásoknak leszünk az elszenvedői, amelyekkel még nem nagyon találkoztunk eddig és ezen kívül a politikai életben is komoly mértékű zavar fog kialakulni.

Előre vetítette, hogy az Észak-Koreai rezsim véget lázadás következtében ér majd véget. Kim Jong-un támogatói fogják őt lemondatni.

Terroristák által irányított drónok által, levegőben terjedő vegyi támadás ér majd egy európai fővárost, amely lehet London vagy Berlin is. De akár mindkettő.

Mindent összevetve a 2018-as év nehéz év lesz gazdasági szempontból. Néhány nagyobb márkanév veszélybe kerül majd.

Anglia innovációban élen fog járni a világban és egy új energiafejlesztési módszert is felfedez majd 2018-ban.

Sajnos az angol autópályára is terrortámadást jósolt, amely előre eltervelt közlekedési baleset nyomán történik majd meg.

Azt is elmondta, hogy Harry Herceg bejelenti eljegyzését.

Amerikának azt jósolta, hogy egy csatahajója el fog süllyedni, miközben Német és Franciaországban zavargások törnek ki és ez a politikai szélsőségek stabilizálódásához és erősödéséhez vezet majd.

2018 jellemzően környezeti katasztrófák sújtotta év lesz és nem csak a globális felmelegedés okán. Előrevetíti a Vezúv kitörését és ennek okán Nápoly evakuálását. Új-Zélandon szintén földrengéseket lát előre. Lényegében a szeizmikus aktivitás világszerte növekszik, és olyan helyeken fordulhatnak elő földrengések, ahol nem is számítanánk rá.

Az Antarktiszon erőteljes jég repedés várható, ami a déli tengereket befolyásolja majd. Kaliforniában és Ausztráliában erdőtüzek, míg Indiában és Kínában áradások várhatóak. A Karib térségben pedig hurrikánokat jósol Parker.

Ezek tükrében nem könnyű pozitívak maradni, Craig mégis úgy érzi, hogy ez a sok katasztrofális történés hosszú távon jót eredményez majd, mert spirituálisan fogja megérinteni a tömegeket. Ébredésre ösztönöz majd, amely segít, hogy elinduljunk az utunkon az Aranykor felé és közösen keressük az élet valódi értelmét!

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Megfejtették Nostradamus 2018-ra írt jövendöléseit! Ez vár ránk jövőre!

Mazsi

10 tökéletesen boldog évet élt át családjával – Felébredve rájött, hogy az egészet álmodta

Mazsi

A kapcsolatok karmája – semmit sem adnak ingyen, mindenért meg kell fizetned

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------