Image default
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Érkezik az Oroszlán újhold: mutatjuk, mi vár rád!

Százszoros energiákkal érkezik az újhold. Itt az ideje, hogy új dolgokat próbálj ki, most igazán erőd teljében lehetsz. Támogatnak a bolygóállások. Légy bátor, magabiztos, mint egy oroszlán! Ne engedd, hogy a negatív dolgok befolyásoljanak!

Oroszlán jegyben lép az újhold, s mindez a felébredés, az újrakezdés ideje. Bár tűz és a víz energiák találkozása lesz, de ez nem okoz most konfliktust. Az Uránusz is beszáll az égi játékba, ez hozhat némi kellemetlenséget, kikényszerítve a változást. Persze ez is csak nézőpont kérdése, hiszen a jó útra kíván csak terelni mindenkit.

Most tényleg érdemes saját magadért kiállni. Az oroszlános energiák valóban királyiak, becsüld meg magad, nézz szembe értékeiddel, válj eggyé saját csillogásoddal. A nap százszoros energiái mellett a Mars is segítséget ad a bátor önérvényesítéshez.

Fotó: 123RF

Az újhold egy jó kezdet, itt az ideje, hogy több figyelmet szentelj magadnak. Ha eddig nem tetted, apránként építsd be az életedbe az “énidőt”. Kezdj bele valamibe, amit szeretsz és csakis magadért tedd, rászánva rendszeresen, napi szinten minimum 15 percet. Ne keress többé kifogást, hogy nincs rá időd! Csinálj helyet a fontos dolgoknak az életedbe!

  • Állj ki a saját elképzeléseidért, van hozzá erőd, csak ne menekülj el előle a félelmeid miatt! Állj bele a helyzetekbe!
  • Érdemes önismerettel foglalkozni, hogy feltárd a magadban rejlő lehetőségeket. Ha eddig nem tetted, ehhez is segíthet az újhold.
  • Vállalj végre felelősséget a tetteidért, az életedért! Ami viszont nem a te dolgod, abba ne menj bele feleslegesen.
  • Kezdj el változtatni nézőpontodon, lásd meg, mi az amibe menekülsz, hogy megkíméld magad a fájdalom vagy a sérülés lehetőségétől.
  • Ha elég tudatos vagy, arra is ráláthatsz,hogy mivel kompenzálsz.

Az újhold abban is segítségedre lehet, hogy ráébredj, mi a különbség a munka, a hivatás és az önmegvalósítás között. Itt az ideje, hogy észrevedd, hogy nem kell megszakadni semmiben.

Írd össze este a vágyaidat, terveidet. Az egy hatalmas lépés, ha ezt megteszed. Mi az amit szíved szerint csinálnál, ha nem számítana a pénz? Valahol ezek között a vágyak és álmok között van az, amiben te valóban ki tudnál teljesedni. Merd leírni, kezdetnek ez is jó lesz! Nézz szembe az álmaiddal! Tedd fel a kérdést, hogy mire vágyott valójában az a kisgyermek, aki te voltál? Soha nem késő!

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Ezért vonzod be újra és újra ugyanazt a problémát az életedbe

Mazsi

Asztordiéta, étkezés csillagjegy szerint

info

A nő, aki 4-es stádiumú rákban halt meg, de üzenettel tért vissza egy “másik dimenzióból”

Edit