Hirmagazin.eu
Főoldal » Érkezik az Oroszlán újhold: mutatjuk, mi vár rád!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Érkezik az Oroszlán újhold: mutatjuk, mi vár rád!

Százszoros energiákkal érkezik az újhold. Itt az ideje, hogy új dolgokat próbálj ki, most igazán erőd teljében lehetsz. Támogatnak a bolygóállások. Légy bátor, magabiztos, mint egy oroszlán! Ne engedd, hogy a negatív dolgok befolyásoljanak!

Oroszlán jegyben lép az újhold, s mindez a felébredés, az újrakezdés ideje. Bár tűz és a víz energiák találkozása lesz, de ez nem okoz most konfliktust. Az Uránusz is beszáll az égi játékba, ez hozhat némi kellemetlenséget, kikényszerítve a változást. Persze ez is csak nézőpont kérdése, hiszen a jó útra kíván csak terelni mindenkit.

Most tényleg érdemes saját magadért kiállni. Az oroszlános energiák valóban királyiak, becsüld meg magad, nézz szembe értékeiddel, válj eggyé saját csillogásoddal. A nap százszoros energiái mellett a Mars is segítséget ad a bátor önérvényesítéshez.

Fotó: 123RF

Az újhold egy jó kezdet, itt az ideje, hogy több figyelmet szentelj magadnak. Ha eddig nem tetted, apránként építsd be az életedbe az “énidőt”. Kezdj bele valamibe, amit szeretsz és csakis magadért tedd, rászánva rendszeresen, napi szinten minimum 15 percet. Ne keress többé kifogást, hogy nincs rá időd! Csinálj helyet a fontos dolgoknak az életedbe!

  • Állj ki a saját elképzeléseidért, van hozzá erőd, csak ne menekülj el előle a félelmeid miatt! Állj bele a helyzetekbe!
  • Érdemes önismerettel foglalkozni, hogy feltárd a magadban rejlő lehetőségeket. Ha eddig nem tetted, ehhez is segíthet az újhold.
  • Vállalj végre felelősséget a tetteidért, az életedért! Ami viszont nem a te dolgod, abba ne menj bele feleslegesen.
  • Kezdj el változtatni nézőpontodon, lásd meg, mi az amibe menekülsz, hogy megkíméld magad a fájdalom vagy a sérülés lehetőségétől.
  • Ha elég tudatos vagy, arra is ráláthatsz,hogy mivel kompenzálsz.

Az újhold abban is segítségedre lehet, hogy ráébredj, mi a különbség a munka, a hivatás és az önmegvalósítás között. Itt az ideje, hogy észrevedd, hogy nem kell megszakadni semmiben.

Írd össze este a vágyaidat, terveidet. Az egy hatalmas lépés, ha ezt megteszed. Mi az amit szíved szerint csinálnál, ha nem számítana a pénz? Valahol ezek között a vágyak és álmok között van az, amiben te valóban ki tudnál teljesedni. Merd leírni, kezdetnek ez is jó lesz! Nézz szembe az álmaiddal! Tedd fel a kérdést, hogy mire vágyott valójában az a kisgyermek, aki te voltál? Soha nem késő!

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

10 mondat, amely valóban megváltoztatja az életed…

Mazsi

Lélekutazás sámándobbal

Edit

Ha megnézed ezt a VIDEÓT, megmondjuk, melyik italt fogod meginni

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------