Hirmagazin.eu
Főoldal » Eredményes elfogások – rablók rendőrkézen – videó, képek
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Eredményes elfogások – rablók rendőrkézen – videó, képek

Fegyverrel akart rabolni, fővárosi rendőreink 3 órán belül elfogták..

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt, ismeretlen társát keresik.

A Budapesti Rendőr- főkapitányság Nyomozó Főosztály Rablási Osztálya 2020. augusztus 25-én fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást egy dohánybolt alkalmazottjának feljelentése miatt.

Két férfi ment be 2020. augusztus 25-én 17 óra körül egy XI. kerület Etele téren lévő dohányboltba, ahol az egyikük felszólította az eladót, hogy „pakoljon ki” és a nyomaték kedvéért elővett egy fegyvert is, közben a férfi társa pedig a kassza kipakolására szólította fel az eladót. Az eladó nem tett eleget a férfiak felszólításának, akik így üres kézzel távoztak az üzletből.

A nyomozók az üzletben szemlét tartottak, lefoglalták a bolt, és a környéken lévő biztonsági kamerák felvételeit is, ekkor jelezte nekik a dohánybolt alkalmazottja, hogy a közeli téren felismerni véli azt a férfit aki fegyvert fogott rá.

A rendőrök igazoltatták az 54 éves C. Lászlót, akinél egy gáz- és riasztófegyvert és hozzá tartozó lőszereket találtak, emiatt a férfit elfogták és előállították. Az adatgyűjtés során megállapították azt is, hogy C. László a rablási kísérlet előtt egy közelben lévő nyilvános WC-ben több lövést is leadott gáz- riasztó fegyverével.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi a rablás kísérlet előtt két órával vette a gáz- és riasztófegyvert, aminek még a blokkját is megtalálták nála a nyomozók. Azonban a férfinak arra nem volt engedélye, hogy az utcán is hordja.

A BRFK Rablási Osztály nyomozói C. Lászlót fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Jelenleg ismeretlen társát keresik.

——-

A helyi rendőrök beazonosították és két napon belül elfogták azt a két fiatal fiút, akik a gyanú szerint kiraboltak egy dohányboltot Debrecenben.

A rendőrségre 2020. augusztus 26-án 6 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Dózsa György úton kiraboltak egy dohányboltot. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és az elkövetők felkutatásába kezdtek. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársaival közösen tanúkat hallgattak meg és visszanézték a térfigyelő kamerák felvételeit. Ezt követően hamar a látókörükbe került két fiatal fiú, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A 18 éves O. Richárdot és társát, a 19 éves R. Józsefet két nappal később Egerben fogta el a hajdú-bihari nyomozócsoport, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást velük szemben.

—————

Kiskunhalasi rendőreink hamar az ügy végére jártak..

A nyomozók vádemelést javasolnak a 30 éves helyi férfival szemben, aki a rablás mellett lopással is gyanúsítható.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2020. augusztus 3-án délelőtt rablás történt Kiskunhalason, az egyik áruházban. Egy férfi parfümöt és borotvákat tulajdonított el az üzletből, azonban a biztonsági őr tetten érte. A gyanúsított meglökte az őrt, és az értékekkel együtt elmenekült a helyszínről.

Az egyenruhások két órán belül elfogták és őrizetbe vették a rablás bűntettével gyanúsítható helybélit.

A nyomozás során a rendőrök elemezték a biztonsági kamerák felvételeit, és kiderült, hogy a 30 éves férfi két nappal korábban már járt az áruházban. Akkor is az illatszer részlegről vett magához több terméket, amiket a ruhájába rejtve lopott el.

A jelenleg letartóztatásban lévő kiskunhalasi lakos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban adták át az ügyészségnek.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Horváth József még nincs meg! A rendőrség nagy erőkkel keresi! Oszd meg!

Géza

Buszon lopott, keresi a rendőrség (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Díjkitűzés! 500.000.- Ft a nyomravezetőnek! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------