Hirmagazin.eu
Főoldal » Erdőgondnokság Pestszentlőrinc-Pestszentimre: Nagy sikert aratott a „Házi Esővízgyűjtés” elnevezésű pályázat!
Életmód hírek

Erdőgondnokság Pestszentlőrinc-Pestszentimre: Nagy sikert aratott a „Házi Esővízgyűjtés” elnevezésű pályázat!

Földünk ivóvíztartalékai sajnos egyre csökkennek, ennek ellenére az ivóvíz felhasználása világszinten rohamosan nő.

Az ivóvíz drága kincs, ha azonban törekszünk arra, hogy csapvíz helyett esővizet használjunk, amikor csak lehet, jelentősen csökkenthetjük környezetünk terhelését. Az esővíz megfelelő gyűjtésével, tárolásával és felhasználásával jelentősen hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez.

Az idei évben került meghirdetésre első alkalommal a „Házi Esővízgyűjtés” elnevezésű felhívás a XVIII. kerület lakói részére. A pályázat keretében 310 literes műanyag esővízgyűjtő tartályokat biztosított Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata a nyertes résztvevőknek. A felhívásra összesen 1051 db pályázat érkezett. A környezet védelme érdekében az önkormányzat úgy döntött, hogy az összes sikeres pályázónak biztosít esővízgyűjtő tartályt, azonban a jelentkezők nagyon magas száma miatt a pályázati felhívástól eltérően lehetőséget biztosít a tartályok személyes átvételére is. Minden várakozást felülmúlva, közel 700 pályázó vette át személyesen az esővízgyűjtő tartályt 2019. május 11-én a Régi Piac téren felállított sátorban, Azoknak a pályázóknak, akiknek nem volt lehetősége személyesen átvenni a tartályt, házhoz szállították a DHL közreműködésével.

https://www.facebook.com/erdogondnoksag18/posts/672953729810460

Facebook

Hasonló hírek

Randizz Hollywood sztárjaival!

info

Névnapok április 12.

info

Névnapok február 17-én

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------