Hirmagazin.eu
Főoldal » Érdekes részletek Tom Cruise házasságáról
Bulvár

Érdekes részletek Tom Cruise házasságáról

Tom Cruise háromszor házasodott és kétszer vált el. És mindkétszer – a gyerekek dacára – döbbenetesen hideg viszonyban búcsúzott volt feleségeitől…

Érdekes részletek Tom Cruise házasságáról

Hollywood legtöbbet érő színésze háromszor nősült, legutóbb Katie Holmest vezette az oltár elé, aki hat és fél év együttélés után adta be a válókeresetet. Közös kislányuk, Suri az anyjával maradt, a jelek szerint Cruise nem sokat látja a gyereket, aki Holmesszal New Yorkban él, míg ­Cruise zömében Los Angelesben tartózkodik – írja a Blikk.

No, ez így persze túl sima és egyszerű lenne, de sem Hollywood, sem Tom Cruise­ nem az a fajta, aki simán lezavar egy házasságot és egy válást. Holmesszal való kapcsolata már az elején gyanús volt a sajtónak, főként, miután egy volt szcientológus társa – ennek a vallási csoportosulásnak az oszlopos tagja a színész – azzal állt elő, hogy Tom egy kamu szereplőválogatást rendezett, ezen választotta ki jövendőbelijét, aki a Dawson és a haverok című nagy sikerű sorozat fiatal színésznője, Katie Holmes volt.

Rövid, ám intenzív udvarlás, egy látványos kanapén ugrálós bejelentés Oprah Winfrey show-jában, majd egy mámoros nyár után közölték, hogy Katie gyermeket vár. Még azon év novemberében Tom elvette Katie-t, akivel a kiszivárgott információk szerint igen komoly házassági szerződést kötött. Ennek egyik pontja, hogy Katie minden egyes együtt töltött év után tízmillió dollárt (2,7 milliárd Ft) kap, de ha hat évnél előbb száll ki a házasságból, akkor egy fillért sem lát. Láss csodát, Katie szinte napra pontosan hat év után adta be a keresetet.

Tom Cruise egy darabig ágált, és ragaszkodott hozzá, hogy kislányuk, Suri taníttatását ő intézze – természetesen szcientológus iskolába kellett volna járnia. Holmes erről hallani sem akart, és valamit tudhatott, mert Cruise hamar beadta a derekát, és válásuk óta szinte nem is látogatja a gyereket.

Már nem beszél Kidmannel

Cruise második feleségétől, Nicole Kidmantől való válása sem volt sima ügy. Az Oscar-díjas színésznő épp közös gyermeküket várta, amikor a színész egy nap hazaérkezett a forgatásról saját helikopterén, és közölte, hogy beleszeretett másba, elköltözik. Kidman könyörgött, majd elvetélt – állítólag méhen kívüli volt a terhesség –, Cruise­ azonban többé beszélni sem volt hajlandó vele. A válási procedúra csúnyára sikeredett, két örökbe fogadott gyermekük, Isabella és Connor végül Cruise-hoz került.

 

Hasonló hírek

Horribilis célokat tűzött ki maga elé: Gáspár Bea elárulta, hogyan reagál a férje a sikereire

Mazsi

Mosolykát olykor a hideg rázza saját magától!

Mazsi

Meglepő kijelentést tett A Nagy Duett kapcsán Pachmann Péter

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!