Image default
Bulvár

Erdei Zsolt megrázó vallomása koraszülött gyermekéről

A Nagy Duett sztárja életében ismét bekövetkezett az, amitől igazán rettegett.

Egy ország szurkol Erdei Zsoltnak és családjának, miután a múlt héten, a vártnál két hónappal korábban született meg a harmadik gyermeke, Vilmos. A Nagy Duett sztárja és kedvese, Réka, júliusra várták a kicsit, azonban ismét bekövetkezett az, amitől az egykori ökölvívó rettegett.

Lányuk, a hároméves Gréti ugyanis szintén koraszülöttként jött világra, most pedig Vilmosért aggódik a család. A pici még csütörtökön született, mindössze 1480 grammal.

“Nem vagyok túl jól, de azt hiszem, a körülményekhez képest megvagyunk” – mondta hétvégén Erdei Zsolt a Lokálnak.

Zsolt, amint meghallotta a hírt, rögtön berohant a kórházba. Szerencsére időben érkezett, így kedvese mellett tudott maradni. A kisbabát illetően viszont szűkszavúan nyilatkozott.

Erdei Zsolt megrázó vallomása koraszülött gyermekéről
Erdei Zsolt remélhetőleg hamarosan fellélegezhet.
Fotó: Markovics Gábor

“A picivel kapcsolatban nem nagyon akarok részletekbe belemenni, mert babonás vagyok, és nagyon szurkolok neki, hogy minden rendben legyen. Egész jól volt, amikor megszületett, azóta sajnos kicsit visszaesett az állapota.

A koraszülött csecsemőosztályon van, folyamatos felügyelet mellett, lélegeztetőgépen. 

A páromat, Rékát is nagyon megviseli, ami történt, nincs jól. Hála istennek azért a helyzet sokkal jobb, mint Grétinél volt. A picit pedig természetesen mindennap meglátogatjuk. Muszáj erősnek maradnom, és annak ellenére, hogy aggódom és hullafáradt vagyok, próbálok a munkámra és a feladatokra is koncentrálni. 

Alig várom, hogy minden rendben legyen, és a kisfiam kijöhessen a kórházból

 – nyilatkozta a lapnak Erdei.

A családnak mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy a hároméves Gréti évekkel ezelőtt mindössze 920 grammal jött világra, ma viszont már erős, makkegészséges kislány. 

A sportoló és kedvese nagyon örült annak is, hogy újra kisbabájuk lesz, bár nem tervezték, hogy bővüljön a család. A pár azért nevezte Vilmosnak a kicsit, mert szerintük ez a név kedvességet sugall és mosolyra derít.

Erdeinek Vilmos már a harmadik gyermeke, hiszen előző feleségétől, Arabellától, korábban született egy fia, a most tízéves Viktor.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Pécsi Ildikó: Nem játszom a hülyét, én, kérem, hülye vagyok!

Mazsi

Most már biztos! Nem tér vissza a színpadra Kulka János

Mazsi

Tetkóval szentesíti milliós nyereményét anya és lánya

Géza