Hirmagazin.eu
Főoldal » Épp csak a legfontosabb eszköz nem üzemelt a felújított Keleti pályaudvaron
Életmód hírek

Épp csak a legfontosabb eszköz nem üzemelt a felújított Keleti pályaudvaron

Két héten keresztül zárva tartott a Keleti pályaudvar felújítás és takarítás miatt. Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója múlt hét végén úgy beszélt a lezajlott munkálatokról, mintha az egész pályaudvart kicserélték volna.

Nem csak új síneket raktak le, de kisuvickolták az egész pályaudvart, újraaszfaltozták az utasforgalmi területeket, modern ledes utastájékoztató kijelzőfalat alakítottak ki, korszerűsítették a térvilágítást, lebontották a korszerűtlen büféket, pavilonokat.

Minden nem sikerült tökéletesen, legalábbis Éva szerint, aki ma már ott kezdte a napot. A modern ledes utastájékoztató kijelzőfal helyett az utasok egyelőre kénytelenek a hangosbemondóra figyelni, mert nincsenek beüzemelve:

Május 27, az újranyitás utáni első reggel Fotó: Olvasónk / 444

Május 27, az újranyitás utáni első reggel Fotó: Olvasónk / 444

A vonatinfó alkalmazása szerint a vonatok 15-30 perces késésben vannak, a vasúti szerelvények nagyon lassan közlekednek a pályaudvaron, ami alighanem a forgalomirányítás akadozásával függ össze – ez lehet az oka annak is, hogy a kijelző nincs üzemben.

Ambíciókban nincs hiány mindenesetre: Homolya arról is beszélt pénteken, hogy még idén új vizesblokkokat alakítanak ki, sőt korszerű utascentrumról is készültek tervek, igaz ahhoz még 1 milliárd forint plusz forrásra volna szüksége a vasúti vállalatnak.

A vezérigazgató szerint négy-öt év kéne még, hogy a pályaudvar ténylegesen és teljesen megújuljon.

UPDATE:  A MÁV tájékoztatása szerint a „lefényképezett állapot mindössze 4-5 percig állt fenn. A kijelzőt azonnal újraindították, jelenleg is zavarmentesen üzemel.”

képek: 444

mti, mav

Hasonló hírek

Vigyázz, hogy kivel ülsz egy asztalhoz!

info

Sorfordító aranygondolatok férfi és nő kapcsolatáról….

Mazsi

A hajad megállás nélkül nőni fog és a látásod is sokkal jobb lesz, ha kipróbálod ezt a keveréket!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------