Hirmagazin.eu
Főoldal » Építkezik? Vasárnapig minden kérdésére választ kaphat
Gazdaság

Építkezik? Vasárnapig minden kérdésére választ kaphat

A szerda óta zajló Construma kiállítás Reneo Tájékoztatási szigetén folyamatosan várják az információra éhes építési szakembereket és az építkezőket egyaránt.

Rendkívül hasznos tanácsadás zajlik a Hungexpo D pavilonja közepén kialakított Reneo Tájékoztatási szigeten. Az építkezés gyakran feszültséggel teli folyamatát szeretnék itt megkönnyíteni a szervezők, hiszen egy ilyen projekt lebonyolításához tisztában kell lenni például a szükséges hivatalos engedélyekkel, a tűzvédelemmel, az e-napló-vezetéssel és az energia-hatékonysággal is.

Construma kiállítás ezen helyszínén a már építkezők, a közeljövőben építkezni szándékozók és a kivitelezők is megtudhatják mindazt az információt, amely az engedélyek beszerzéséhez és az előírások betartásához szükséges. Szerdától egészen vasárnapig zajlanak az izgalmasnál izgalmasabb előadások, melyek között mindenki megtalálhatja a számára leghasznosabbakat.

A szigeten azt is bemutatják, hogy milyen technológiák és anyagok állnak a rendelkezésünkre, melyik kivitelezőt érdemes választanunk, melyek azok a garanciák, amelyek tökéletes biztonságot nyújthatnak, és ha mégis panaszunk lenne, akkor hová fordulhatunk. Természetesen nem kerülhető meg a pénz kérdése sem: megtudhatjuk, hogy miből finanszírozható a kivitelezés, illetve hogyan és kivel köthetünk lakásépítési hitelszerződést.

Ha már valamennyi kérdésünkre megkaptuk a választ, oldódásképpen játszhatunk is: a Tájékoztatási sziget totószelvényeit helyesen kitöltve értékes nyereményekhez juthatunk.

A Tájékoztatási Sziget tanácsadói és szakértői csapata:

  • Magyar Napelem Napkollektor Szövetség
  • Magyar Passzívház Szövetség
  • Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
  • Teljesítményigazolási Szakértői Szerv
  • Építem a házam – Bodnár György gyakorlati tanácsadó könyve építkezőknek
  • Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozat
  • Magyar Szalmaépítők Egyesülete
  • Épületenergetikai Egyesület
  • Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC)
  • Lechner Tudásközpont

Reneo a Construma csokor részeként az OtthonDesign és a Construma Kert kiállításokkal együtt kerül megrendezésre, mint az egyetlen hazai, nemzetközileg is elismert megújuló energia szakkiállítás. Számos szakmai workshop kíséretében a zöldenergia, épületautomatizálási rendszerek, vízgazdálkodás és vízkezelés témaköreivel foglalkozik.

Forrás: magyarepitik.hu

Hasonló hírek

Kedvet kaptak a fiatalok a lakásvásárláshoz

info

Melyik lesz a legolcsóbb államilag támogatott e-autó? A szakértő válaszol

Géza

Karácsony Gergely: Már készül a Tiborcz-adó jogszabálya

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------