Főoldal > Hírek > Tudástár > Autók - motorok - hajók > Ennyire lapos Audi nincs még egy..

Ennyire lapos Audi nincs még egy..

Hirdetés

Mintha átment volna rajta egy úthenger, úgy néz ki a Liberty Walk Audi R8 Spyder átalakítása. A szokásos, szegecselt szélesítések mellett hatalmas PUR Wheels alufelnik és egy masszív ültetés csapja be látószervünk – egész eredményesen.

Ugyan nem a legújabb R8-as modellhez készítette a Liberty Walk különleges átalakítását, ha az újabb generáció mellé állna, nem biztos, hogy azt nézné meg jobban az utca embere.

Amit ugyanis művelt a tuner a tetőtlen sportos négykarikással annak thai tulajdonosa kérésére, az minden, csak nem észrevehetetlen: a már megszokott, szegecselt kerékív szélesítések mellett komoly ültetésre és toldatokra is futotta.

Egy garnitúra, elől 9×19, hátul 12,5×20 collos PUR Wheels Luxury Series I LX04 felni is a helyére került matt antracit színben.

Azt sajnos nem tudni, melyik aggregát és milyen teljesítménnyel dolgozik a motorháztető alatt, ám legkevesebb 430 lóerőből (4.2 literes V8-as), de akár 525 vagy 550 paripából (5.2 V10) gazdálkodhat az előző generációs Audi roadster, így legrosszabb esetben is körülbelül 3,5 másodperc alatt képes elérni a százas tempót.

Forrás és képek: autoblog

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: