Főoldal > Hírek > Tudástár > Technika, kommunikáció > Ennyibe kerül majd a fizetős Facebook
A smartphone user shows the Facebook application on his phone in the central Bosnian town of Zenica, in this photo illustration, May 2, 2013. Facebook Inc said July 24, 2013 that revenue in the second quarter was $1.813 billion, compared to $1.184 billion in the year ago period. REUTERS/Dado Ruvic /Files (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: SOCIETY SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS)

Ennyibe kerül majd a fizetős Facebook

Hirdetés

Havi előfizetés lenne a közösségi oldalra. De állítólag marad ingyenes változata is.

A Facebook botránya után a washingtoni kongresszus előtt kellett választ adnia Mark Zuckerbergnek az adatlopásokról és a cég jövőjéről. Ekkor mondta azt, hogy a Facebooknak mindig lesz egy ingyenes verziója is. Tehát már készülnek a havi előfizetési lehetőségekkel is.

Ennyibe kerül majd a fizetős Facebook

A TechCrunch portál szerkesztői kiszámolták, hogy ha beindul a Facebook fizetős változata, akkor 11 és 14 dollár (2860-3640 forint) közötti összeg lenne a havi előfizetési díja.

A pénzért cserében a felhasználók megszabadulnak a reklámoktól, és a közösségi oldal működtetői nem követik többé az online tevékenységüket a hirdetéseik személyre szabása érdekében.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: