Hirmagazin.eu
Főoldal » Ennyi volt, végleg besokallt Pécsi Ildikó: kemény lépésre szánta el magát az unokájával szemben
Bulvár

Ennyi volt, végleg besokallt Pécsi Ildikó: kemény lépésre szánta el magát az unokájával szemben

Budapest — Besokallt: feljelentette az unokáját Pécsi Ildikó (79)! A színésznő eldöntötte, nem tűr tovább, harcolni akar a házáért.

Mint korábban megírtuk, a színésznő és volt menye, Pártos Csilla (51) hosszú ideje pereskedett, ugyanis az egykor imádott unoka nem költözött ki Pécsi budai házából. Tavaly áprilisban a bíróság döntött: a fiatalembernek és édesanyjának mennie kell, ám az unoka nem hagyta el az ingatlant. Májusban a végrehajtó intézkedett: lefoglalta az ingatlant, majd rendőrök jelenlétében zárat cseréltek. Az unokának 30 napja maradt, hogy hátralévő tulajdonait elvigye, ám ez nem történt meg, sőt, amikor a színésznő megbízottja szerette volna birtokba venni a házat, kiderült: a zárat ismét lecserélték, a fiatalember pedig visszaköltözött.

– Feljelentést tettem a rendőrségen, mert jogtalanul lakik ott az unokám – jelentette ki a Blikknek Pécsi Ildikó, akit nagyon megvisel a hercehurca.

– Ebben szép lassan tönkremegy az ember… Nehéz a helyzet, hiszen úgy tűnik, valakinek mindent szabad. Szerintem ezt nem magától találta ki az unokám, de kérdés, kire hallgat ennyire. Igazából már a válasz sem érdekel, mindegy, csak legyen vége! Nagyon kell vigyáznom magamra és Édesjólajosomra is, életben kellene valahogy maradnunk.

Májusban a végrehajtó rendőr jelenlétében zárat cseréltek a budai házon, de hiába / Fotó: Grnák László

Pécsi a történtek és az éveken át húzódó viszontagságos bírósági ügy ellenére kedves emlékeket őriz a ma már egyetemista unokájáról.

– Annyira aranyos gyerek volt! Boldog voltam, ha vele lehettem, nagyon szerettük egymást. Meg kell mondanom, nagyon sajnálom őt. Máig őrzök egy virágcsomagoló papírt, amire egy kis üzenetet írt nekem a 70. születésnapomon. Azt írta rá, hogy „Mama, nem azért vannak sokan a születésnapi bulidon, mert annyi díjad és elismerésed van, hanem, mert mint én, úgy mindenki szeret téged”.Ez a fiú ilyen szépet tudott nekem írni, most pedig idáig jutottunk – mondta szomorúan Pécsi.

A színésznő jogi képviselője, dr. Magyar György szerint Pécsinek hamarosan meghallgatásra kell mennie.

– Ildikó magánindítványt nyújtott be a rendőrségnek magánlaksértés miatt. Elektronikusan és postán is eljuttatta a hatóságnak, s most várni kell, hogy a hatóság elkezdje a nyomozást – mondta lapunknak az ügyvéd. – Adatokat kell gyűjteni, és minden bizonnyal meghallgatják Ildikót, valamint az unokáját is – tette hozzá.

Magyar György meghallgatásokra számít / Fotó: Isza Ferenc
blikk

Hasonló hírek

Döbbenetesen vékony a filmszínésznő: kétszer kell ránézni, hogy felismerjük

info

Jolie kapta meg a gyerekek felügyeletét

Edit

Napokig éhezett a sztár, majdnem belehalt a válásába

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!