Hirmagazin.eu
Főoldal » Ennyi pénzt követel exétől a brutálisan megvert miskolci édesanya: többmilliós kártérítés miatt készül perelni
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ennyi pénzt követel exétől a brutálisan megvert miskolci édesanya: többmilliós kártérítés miatt készül perelni

Miskolc — Ötmillió forint kártérítést követel Orosz Bernadett az exbarátjától, aki csaknem félholtra verte a családanyát egy bujáki panzióban.

A jelenleg gyógyulófélben lévő nő azt állítja: elsősorban nem a pénz érdekli, hanem hogy a férfi ilyen módon is felelősséget vállaljon borzalmas tettéért. Az édesanyának ma is fájdalmai vannak, és a munkából is kiesett.

– Nagyon fontosnak tartom, hogy a büntetőügy mellett a kártérítési eljárás is meginduljon, leginkább azért, hogy ő is minden szinten érezze, soha többé senkivel nem tehet ilyet, mint velem. Nem beszélve arról, hogy az elszenvedett lelki és fizikai kínokon kívül anyagilag sújtott engem, ami történt. Rengeteg orvosi költségem van, amelyből nem mindent fizet a társadalombiztosítás, és a munkából is hosszabb időre kiestem – mondta el a Blikknek Orosz Bernadett, aki még mindig komoly fizikai fájdalommal küszködik.

Ügyvédje, dr. Lichy József a héten adja be a rendőrségen a kártérítéshez szükséges hivatalos papírokat.

– Nagyon remélem, még a rendőrségi szakaszban meg tudunk egyezni a gyanúsítottal, és kifizeti védencem részére az ötmillió forintot. Ha a gyanúsítást átminősítik és esetleg életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják meg, akkor még az sem kizárt, hogy nagyobb összeget kérünk. Számomra ugyanis teljesen egyértelmű, hogy a férfi Bernadett életére tört, és csak a segítségére érkezőkön múlott, hogy végül nem történt végzetes tragédia. A bántalmazás tényét az elkövető is elismerte – közölte a védő.

Mint azt a Blikk is megírta: a Miskolcon élő hatgyermekes édesanya és akkori párja november 8-án ment közösen egy osztálytalálkozóra.

– Már közel sem volt tökéletes a viszonyunk, amikor megérkeztünk. Itt esett nekem a szállodai szobánkban, ököllel ütötte az arcom, ahol csak érte, közben fojtogatott is. Az életemet annak köszönhetem, hogy többen is meghallották a segélykiáltásomat és bejöttek a szobába. Nagy nehezen valahogy leszedték rólam a férfit – idézte fel a pokoli perceket Bernadett.

A férfi ellen jelenleg távoltartási végzés van érvényben, így nem közelítheti meg Bernadettet. A rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

Dönthet a bíró is az összegről

Első lépésként a polgárjogi igényt (vagyis a kártérítést) az ügyvédnek be kell nyújtania a rendőrség illetékesének. A hatóság megkérdezi a gyanúsítottat, hogy hajlandó-e kifizetni a kért összeget. Amennyiben igen, az ügy kártérítési része itt lezárul, abban az esetben azonban, ha megtagadja a kérést, a bűnügyben eljáró bíró hoz arról határozatot, hogy mekkora összeg jár a sértettnek.

Forrás: Blikk.hu

Fotó:Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

A szupertraffipaxok még nem ismerik fel az összes szabálysértést

info

Drámai felvétel: hatalmas lángok csaptak fel a fővárosi tízemeletesben

Mazsi

Teljes útzár a 44-es számú főúton

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------