Hirmagazin.eu
Főoldal » Ennél az ellenzéknél többet érdemel Magyarország!
Belföldi hírek

Ennél az ellenzéknél többet érdemel Magyarország!

Ennél az ellenzéknél többet érdemel Magyarország! Így igaz..

Régi, nagy igazság, ha egy iskola osztályába bekerül egy különösen rossz gyerek, rossz tanuló, akkor ő az egész osztályt “lehúzza”, magával rántja.

Nem a jó tanulók húzzák fel a rossz gyermeket, hanem rontja a légkört a renitens diák, és a problémák csak szaporodnak. Egyre több lesz a verekedés, klikkesedés, megbomlik a rend, és az osztályátlag is romlik. Ha egy 20 fős osztályban 18 tanuló átlaga 4-es, és 2 tanuló színötös, akkor az átlag 4.9. Ha jön egy bukdácsoló, mindenből egyes tanuló, az átlag már drasztikusan leromlik.

Ám, ha beültetjük még az osztályba Jakab Petikét, Dobrev Klárikát, Ferikét, Bandikát, Dettikét és Timikét, és Tordai Bencécskét és nagyon rosszak, akkor az osztályátlag igencsak gyatra lesz.

Jakab folyton a folyosóra szarik, Klárika meglopja az osztálykasszát, Feri az osztályfőnököt fenyegeti, hogy földönfutóvá teszi, ha nem ad neki ötöst, Bandika felmegy az igazgatóhoz, és az asztalánál rendez balhét, Detti ellopja a többiek uzsonnáját, Timike meg egész nap kiabál, és verekszik, még óra közben is. Bence pedig megállás nélkül idétlenkedik, beleköp mások teájába, belevizel a vázába, stb.

Vegyük egy ilyen osztály átlagát. 20 fő, 4.9-es átlaggal, vegyük hozzá a rossz tanulókat:

  • Peti (átlag: 1)
  • Klári (átlag: 1.5)
  • Feri (átlag: 1,7)
  • Bandi (átlag: 1)
  • Detti (átlag: 2)
  • Timi (átlag: 1)
  • Bence (átlag: 1.3)

Látszik, hogy szinte mindegyik bukdácsol. Ez hét rossz tanuló. Így az átlag máris 3.9. Pedig csak 7 gyerek érkezett.

Na, ugyanez a helyzet a politikában. Jakab Petikétől Tordai Bencécskéig. Rontják a levegőt, lehúzzák az országot, tönkreteszik a közbeszédet, szétverik az egész “osztály” (ország) normális működését.

Mi következik mindebből?

Csupán annyi, hogy nem a jó tanulókat kell büntetni 2022-ben, hanem úgy kivágni az osztályból a renitenseket (Peti, Klári, Feri, Bandi, Detti, Timi, Bence), mint macskát szarni, és bevarrni mindegyiket egy javítóintézetbe.

Ennyi.

mindeszo

Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Szégyen, és alávaló cselekedet! Nincsenek szavak rá.. Tüntetők megtámadták és köpködték a református püspököt és a zsinat világi elnökét

Géza

Szijjártó szerint az EU továbbra is jelentősen alábecsüli a veszélyt

Edit

Hatalmas siker volt tegnap a VIII. Országos Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben, Budapesten (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!