Hirmagazin.eu
Tudástár - minden érdekesség

Ennek a videónak léteznie sem lenne szabad – most mégis megnézheted…

Bár a tudósok váltig állítják, hogy az idegenekkel még nem sikerült felvennünk a kapcsolatot, egyre több videó bizonyítja ennek az ellenkezőjét. Szerintük ezek a felvételek egytől egyig hamisítványok, vagy legalábbis meg lehetne magyarázni valami földi életformával…

Az UFO-hívők szerint nem is mi, hanem inkább az idegenek keresték a módját annak, hogy felvegyék a kapcsolatot velünk. Hogy mi mehetett félre, nem tudni. Jelent pillanatig az ufológusok szerint vagy egy tucatnyi földönkívüli, intelligens életforma képviselői tartózkodnak a Föld nevű bolygón. Ebbe beletartoznak az emberszerű idegenek éppúgy, mint a nagyfejű szürkék, a magas fehérek, a rovarszerű lények, vagy a humanoid hüllők – írja a napiufo.hu.

Sokan hiszik, hogy az interneten százszámra terjedő, különféle idegen lényekről készült újabb és újabb felvételek jó része valódi. Ha csak a valószínűségét nézzük a dolognak, akkor sem lehet mindegyik hamisítvány… Persze az emberek nagy része nem veszi komolyan az efféle videókat. Miért is tenné? Vakon hisznek a tudománynak és a tudósoknak, akik végül is azt mondanak, amit akarnak… vagy legalábbis, amit engednek nekik.

A döbbenetes videót ide kattintva nézheted meg!

Ennek a videónak léteznie sem lenne szabad - most mégis megnézheted... 1

Sokáig hittük például, hogy a Föld lapos. Aki mást mondott, a keresztény inkvizíció máglyára vetette eretnekségét. Majd több száz évig abban hittünk, hogy gömbölyű… mert azt mondták a tudósok. Napjainkban sokan ismét abban hisznek, hogy lapos… most őket nézik bolondnak. (Persze egyiküknek sincs igaza, mert valójában amorf krumpli alakja van.)

Vajon ki a bolond? Aki azt hiszi, hogy mindegyik hamisítvány, vagy az, aki fenntartja annak lehetőségét, hogy valamelyik valódi lehet?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hitler fogainak vizsgálatával bebizonyították, hogy a diktátor valóban meghalt 1945-ben Berlinben

Géza

Helyőrségi tavaszi szemle lesz szombaton Budapesten

info

Itt a bizonyíték! Meg vannak számlálva napjaink a Földön

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------