Hirmagazin.eu
Főoldal » Ennek a 3 csillagjegynek egész életében nem lesznek anyagi gondjai!
Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek egész életében nem lesznek anyagi gondjai!

A biztos anyagi helyzet megnyugvást biztosít az embereknek. Az asztrológusok csupán csillagjegyünk alapján meg tudják mondani, hogyan viszonyulunk a pénzügyekhez.

Kos:

A Kos a Mars védnöke, itt nagyon erős a vágy, és ha a pénzügyekre fókuszál, akkor a bankszámlája idővel egyre nagyobb összegekkel lesz tele.

Ne hagyja abba a dolgokat, ameddig céljait el nem éri. Azonban bekavarhat az impulzivitás, a célok elérésébe, de egy kis figyelemmel vissza tudja terelni a dolgokat a helyes útra.

Bika:

A Bika jegy a Földdel van szoros kapcsolatban, amely segít jó döntéseket hozni, hogy az anyagi javak jelentősen növekedjenek.

Te arra születtél, hogy a pénzügyi biztonságot mindig meg tudd teremteni, ebben pedig semmi nem tud megakadályozni. A Bikák tisztában vannak azzal, hogy nem szabad mindent alárendelni a pénznek, hiszen az csak egy eszköz.

Ikrek:

Az Ikrek jó kommunikációs készséggel van megáldva. Az Ikrek nyitott szemmel jár a világban, hogy információkat gyűjtsön a jó anyagi fejlődés érdekében.

Ha nem megy tovább az út a gyarapodás felé, akkor érdemes felfogadnia egy pénzügyi tanácsadót, aki segít. Nekik az az üzenet, hogy ne kockáztassanak olyan összeget, amelyet nem engedhetnek meg maguknak, mert abból nagy veszteség lehet.

Rák:

A pénzügyi biztonság az egyik legfontosabb dolog a Rák számára. A család az otthon, és az anyagi biztonság a fő motivációja. Ezek segítenek a karrier építésébe is, mert amibe eddig belekezdett, azt a legjobb tudása szerint vitte végig. Tele van kreatív ötletekkel, amelyek a közeljövőben nagyobb anyagi haszonnal járhat.

Oroszlán:

Az Oroszlánt tartják a csillagjegyek királyának, éppúgy, mint az állatvilágban, ezáltal ő mindig keresi a luxust. Született vezető, aki a munkahelyén vezető beosztásban kiválóan megállja a helyét, így több pénzt keres az átlagnál. Mindig különös szerencsével választ munkahelyet. Figyelnie kell arra, hogy az egója ne legyen hatással a munkájára. Nagyon jó anyagi helyzetbe fog kerülni, de legyen nagyvonalú, ne csak magára gondoljon és a luxusra!

Szűz:

A Szűz jegyűek mindig teljes odaadással dolgoznak, hiszik, hogy egy jó ötlet jelentős anyagi hasznot hozhat. A pénzügyi biztonság segít neki megnyugodni, és végre teljesen hinni önmagában és képességeiben. A szorongás leküzdése érdekében, érdemes pénzügyi tanácsadót fogadni, aki segíteni fog ezzel kapcsolatban. Becsülje meg önmagát, és bízzon abban, amit születésekor kapott, mert óriási tehetséggel lett megáldva!

Mérleg:

A Mérleg mindig megfontolt, és jó döntéseket hoz az anyagiak terén. Azonban vannak olyan időszakok, amikor pénzügyileg nagyon visszaesik, de akaraterejének hála, ebből mindig gyorsan kilábal. A legjobb területek számára, amelyekből nagyobb összegekre számíthat, az a művészet, politika, pszichológia, és a rendezvények szervezése. Ügyeljen arra, hogy mindig maradjon a földön, ne kergessen hiú ábrándokat az anyagiakkal kapcsolatban, hiszen szorgalmas munkával, kockázatok nélkül is szert tehet a jólétre.

Skorpió:

A Skorpió titokzatos a pénzügyekkel kapcsolatban. Nagyon zárkózott amikor az a téma kerül szóba. Képes generálni a szükséges erőforrásokat. Különleges képessége van a legjobban fizető munkahelyek megtalálására. A jövedelmező területek közé tartozik a gyógyászat, és a pszichológia. Ezt a jegyek mindig a vágyai és álmai határozzák meg a pénzügyekben. Az önuralom nagyon fontos, akár vezető poszton is megállhatja helyét. Ne feledje, az agyagi helyzetet nekünk kell irányítani!

Nyilas:

A Nyilas jegyűeknek érdemes jogot tanulniuk, hiszen fejlett igazságérzettel rendelkeznek. A siker másik útja lehet a vendéglátás, vagy az oktatás. A Nyilas irányadó bolygója a Jupiter, amely segít, hogy a szerencsét, és a bőséget követhesse. Tartson ki céljai mellett, és ne hagyja, hogy mások beleszóljanak pénzügyi döntéseibe, hiszen egyedül is számára megfelelő döntéseket tud hozni. Próbálja meg elhagyni a szorongást, és pozitívan, mosolyogva megkeresni a jólét forrását.

Bak:

A Szaturnusz befolyásolja a Bak jegyet. A Bakot figyelem, és nagyfokú türelem jellemzi, céljaikat minden áron, teljes energiával viszi véghez. Ameddig érzelmi alapja erős, addig bármit meg tud csinálni, hiszen neki ez a fő mozgatórugója. Szüksége van örömforrásra, hogy megtartsa egyensúlyát, és hideg fejjel tudjon gondolkodni. Próbáljon meg olyan állásban elhelyezkedni, ahol a szórakozás is jelen van. Merjen nagyot álmodni, és célozza meg a csillagokat!

Vízöntő:

A Vízöntő mindig előre tervez, így nincs ez másképpen a pénzügyekkel sem. A technológiában vagy a szociális szolgáltatások terén találhatja meg a bőség forrását. Akár a tudományban is szerencsét próbálhat, hiszen ebben az ágazatban kamatoztathatja egyedi gondolkodásmódját és profizmusát. A Vízöntő nem materialista személy. Az azonban ne feledje, hogy a pénz megadhatja a szabadságot, és még sok más alternatívát.

Halak:

A Halak nem igazán tudja felbecsülni a pénz valódi értékét. Amikor rájön, hogy szüksége van pénzre, nagyon ambiciózus és határozott tud lenni, de sajnos nem tudja megfelelően beosztani pénzét. Ezek ellenére azonban neki való ágazat lehet a pszichológia, egészségügy, és a kreativitást igénylő munkahelyek, hiszen itt teljesen kiélheti azt, amilyen adottságokkal rendelkezik. Hallgasson meg minden tanácsot, és próbáljon ki minden lehetőséget amelyet az élet felkínál!

Forrás: tudásfája / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. december 25., vasárnap

Edit

Napi horoszkóp – 2017. Június 02. péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2016. augusztus 12., péntek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------