Főoldal » Én híresebb vagyok, én vagyok Jean-Claude Van Damme! (+Videó)
Bulvár

Én híresebb vagyok, én vagyok Jean-Claude Van Damme! (+Videó)

A színészt egyszerűen nem vették észre a fotósok a repülőtéren, még akkor sem, amikor utánuk kiabált.

 

Én híresebb vagyok, én vagyok Jean-Claude Van Damme!

Híresnek lenni roppant komoly kiváltság és persze kötelezettség is. Az embert minduntalan fotósok vadásszák, egy-egy autogramjukért pedig a rajongók fele királyságukat is feláldoznák, amennyiben persze lenne ilyen. A lényeg, hogy a sztárok számára a fotósok jelenléte – bármilyen zavaró is néha – olyan, mint a kissé szennyezett levegő. Még mindig jobb, mintha nem lenne… – írja a hirado.hu.

Hogy egészen pontosan mi futhatott át a nagyon híres és nagyon ismert Jean-Claude Van Damme fejében a Los Angeles-i repülőtéren, amikor csomagvárás közben elszáguldottak mellette a paparazzók, csak sejthetjük. Történt ugyanis, hogy a repülőtéren egyszerre tűnt fel két híresség, egész pontosan Van Damme és a fiatal modell, Cara Delevigne.

A modell éppen bőröndjeit húzgálta a reptéren, amikor a fotósok “levadászták” és folyamatos vakuvillanásokkal kísérték az útját. Így történhetett az, hogy a mellettük ácsorgó Jean-Claude Van Damme-ot a világon senki nem vette észre.

Elnézést, én híresebb vagyok!  Én  vagyok Jean-Claude Van Damme! – kiáltotta az elrobogó fotósoknak, akik viszont rá se hederítettek. A színész végül karját tárva elmosolyodott, jelezve, hogy azért annyira mégse vette komolyan a helyzetet. Vagy hát ki tudja…

 


Forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Tvrtko nekimegy Trianonnak! – VIDEÓ

Mazsi

Tegnap este jött a hír! Megtörték a hallgatást! Ezt üzente a rajongóknak Michael Schumacher családja

Géza

Hercegi utód – Kórházba vitték Katalin hercegnőt

info