Hirmagazin.eu
Főoldal » Emiatt pofozta meg Ádámot Éden Beus!
Bulvár

Emiatt pofozta meg Ádámot Éden Beus!

2015 04 09 000041
A hotel egyik lakója, Beus egy vita során kezet emelt játékostársára, Mandula Ádámra, azt azonban eddig senki nem tudta, miért szakadt el a cérna a lánynál.

A TV2 taktikai realityjének keddi adásából kiderül ki, miért pofozkodott a maseratis modell. A mulatós buli egy átlagos esti partinak indult, ám az elfogyasztott alkoholmennyiség hatására Ádám vérig sértette Beust, amikor egy mondatával burkoltan leprostizta:

– Idefigyeljél drágaságom, tudom ám, ki a stricid! – amitől a szintén kellően ittas Beus reflexből, gondolkodás nélkül pofonvágta a rappert.

A többiek szétválasztották őket, ám Beus annyira kiakadt a sértésen, hogy az emeletre is követte Ádámot és még kétszer megütötte. A játék szabályai értelmében ez olyan vétségnek számít, ami kizárást eredményez, így Beus számára szerdán véget ér a játék és forrófejűsége miatt le kell mondania a húszmilliós nyereményről.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Hét dolog, amit talán nem is tudott Emily Bluntról

Géza

Nagymamák és a Fireball whisky

info

Kitárulkozik Mariah Carey hónapokig a kamerák előtt éli majd életét

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!