Hirmagazin.eu
Főoldal » Emberségből jeles: Mága Zoltán egymilliót utalt a beteg Zentének!
Életmód hírek

Emberségből jeles: Mága Zoltán egymilliót utalt a beteg Zentének!

Az első híresség, aki komoly összeget ajánlott a nagybeteg SMA betegséggel küzdő Zentének!

Mága Zoltán egymillió forintot adományozott a súlyos beteg Zente kezelésére, emellett arra kéri a 100 leggazdagabb magyart: segítsék ők is az SMA 1-es kisfiút.

Egymillió forinttal támogatja a kis Zente megmentését Mága Zoltán! Ahogy arról a Blikk is beszámolt, egy ország fogott össze a másfél éves kisfiúért, aki egy nagyon súlyos betegségben, gerincvelői izomsorvadásban – SMA I-ben – szenved. Kezelésére csak a világ legdrágább gyógyszere alkalmas, ennek ára átszámítva 700 millió forint. A hegedűművész az általa utalt egymillió forinton túl jótékonysági koncertsorozatán külön gyűjtést fog szervezni, ezen túl egy felhívást is közzétett: arra kéri a 100 leggazdagabb magyart, illetve a polgármester-jelölteket, álljanak be ők is a jó ügy mögé.

“Figyelem, 100 leggazdagabb magyar és polgármester-jelöltek! Összefogásra hívok mindenkit, mutassuk meg, milyen nagyszerű emberek vagyunk, mentsük meg együtt a ​gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő másfél éves kisfiú, Zente életét! Arra kérem az ország 100 leggazdagabb emberét, segítsenek, hogy egy újfajta gyógykezelés segítségével életben maradhasson. Azért szólítom meg a polgármester-jelölteket is, hogy most, a kampány közepén ne csak reklámokra költsenek, hanem mutassanak önzetlenséget, támogassák egy élet megmentését, kiteljesedését” – kezdte Mága Facebook-posztjában, majd így folytatta:

“Zente életének megmentéséhez az első egymillió forintot Én adom. […] Az élet a legdrágább kincs, és egy élet elvesztését a világ összes pénzével sem lehet pótolni.”

A gyűjtés ugyan csak pár napja tart, az idő sürgeti a családot. A kezelést még második születésnapja előtt meg kell kapnia Zentének, ez pedig februárban lesz.

Forrás: Tudásfája.com

Hasonló hírek

A gyerekeknek öröm, a szülőknek gyakran gond

Edit

Egy Őszinte Nő, akivel sok férfi nem tud mit kezdeni!

Mazsi

Orbán Viktor Miniszterelnökünk: Kezdődik az érettségi. Hajrá, fiatalok!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------