Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Emberölési kísérlet Dunakömlődön

Az elkövetőt őrizetbe vették, az ügyben sajtótájékoztatót tartott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. (2018. 06. 26., kedd, Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

A tegnapi cikkünkben megírtuk, hogy fényes nappal lelőttek egy embert Dunakömlődön. Ehhez az ügyhöz tartozóan tartott sajtótájékoztatót a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. (https://www.hirmagazin.eu/fenyes-nappal-lottek-le-egy-fiatal-ferfit-dunakomlodon)

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy dunakömlődi lakos ellen.

A 40 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. június 23-án Dunakömlődön összeszólalkozott ismerősével, akivel kölcsönösen bántalmazták egymást. A vitát követően a férfi lőfegyverrel meglőtte a sértettet, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként történő kihallgatását követően őrizetbe vették, 2018. június 26-án a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A rendőrök a lőfegyvert – amelyre a férfinak nem volt engedélye – lefoglalták.

Az ügyben 2018. június 26-án sajtótájékoztatót tartott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendezvényen Szabó Zoltán r. alezredes, megbízott bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes tájékoztatta a média képviselőit.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Leégett egy méhészet Peremartonban

info

Látta valahol? Budapesti egészségügyi intézményből tűnt el egy férfi

Géza

Már gyerekként is sokszor lódított: ilyennek ismerték a csalót, aki kamu altábornagyként nyúlt le több száz milliót

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------