Hirmagazin.eu
Főoldal » Emberölés miatt nyomoznak, a szomszédok szerint rárobbantotta a házukat Alexandráékra a gyilkos..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Emberölés miatt nyomoznak, a szomszédok szerint rárobbantotta a házukat Alexandráékra a gyilkos..

Süttő — Vasárnap a délelőtti miséről hazatérő emberek órákon át kint ácsorogtak a házuk előtt, azt találgatva: vajon ki és miért ölte meg K. Krisztiánt (†41) és feleségét, Alexandrát (†30)?

Ugyanis a helyiek úgy tudják, gyilkosság történt, előbb megölték Alexandrát és a párját, Krisztiánt, majd a tettes – hogy a nyomokat eltüntesse – rájuk robbantotta a házat.

Annyi bizonyos: a házban csak hárman voltak, amikor szombat hajnali 1-kor a robbanást követően kigyulladt a ház. A detonáció tokostul kiröpítette a nappali hatalmas ajtaját, majd a lángok átterjedtek az emeletre. A csálén álló kaput már a mentésre érkező tűzoltók fordították ki a helyéről, ahogy a fűben heverő bejárati ajtót is.

A detonáció a tetőt is megbontotta / Fotó: Fuszek Gábor

A detonáció a tetőt is megbontotta / Fotó: Fuszek Gábor

Az udvaron mindenhol a robbanás és a tűz nyomait látni, ez a parkoló autó is megsérült a lángoktól.  A gyilkos valószínűleg a nyomokat próbálta így  eltüntetni / Fotó: Fuszek Gábor

Az udvaron mindenhol a robbanás és a tűz nyomait látni, ez a parkoló autó is megsérült a lángoktól. A gyilkos valószínűleg a nyomokat próbálta így eltüntetni / Fotó: Fuszek Gábor

– Még most is remegek a szombat hajnali emlékektől – mondta a Blikknek a tragikus sorsú házaspár szemközti szomszédja. – Miközben lángokban állt a ház, két ember kívülről megpróbált bejutni az égő bejárati ajtón. A húgom szólt rájuk, hogy ne nyissák ki, mert a tűz oxigént kap és belobban – mesélte a Blikknek Krisztián szomszédja. – Miután megjöttek a tűzoltók, a rendőrök és a mentők, anyaszült meztelenül, futva megjelent a kapunk előtt egy fiatalember. Üvöltve ismételgette, hogy felrobbantak, felrobbantak. Majd összeesett a házunk előtt a fa tövében, ott ni. Láttam, hogy a lába megégett. A kérdésre, hogy van-e még más is a házban, csak annyit felelt, hogy a nővére és a férje. Utána jöttek érte a mentők és vitték kórházba. Csak azt nem értjük, hogy a robbanástól eltelt 10-12 percig hol volt ez a fiatalember?

Az út túloldalán lakó Edit néni (77) kedvelte a szerencsétlenül járt házaspárt. Mint mondta, ha idejük volt, állandóan a kertet, a házat csinosítgatták, hogy otthont varázsoljanak a romos épületből.

– Krisztiánéknak két kutyájuk volt, a barnát a szomszéd városban megtalálták, úgy tudom, a másik elpusztult a tűzben – sóhajtott Edit néni. – Felzaklatott minket a fiatalok halála. Épp most kerültek egyenesbe, gyerekeket akartak, érthetetlen, hogy miért bántották őket.

Edit néni kedvelte a házaspárt, felzaklatta őt a fiatalok halála / Fotó: Fuszek Gábor

Edit néni kedvelte a házaspárt, felzaklatta őt a fiatalok halála / Fotó: Fuszek Gábor

Az ügyben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint emberölés miatt indult nyomozás. A Blikk úgy tudja, a tragédiát túlélő 26 éves férfi a feleség öccse volt. Őt az esztergomi kórház intenzív osztályán ápolják.

Átvette a helyszínelést az NNI

Emberölés esetén a helyszínelési feladatokat mindig az adott területhez tartozó rendőr-főkapitányság nyomozói végzik el. Süttőn azonban a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai dolgoztak, aminek okát nem árulták el.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megrázó temetés: más halottra cserélték a nagypapát Miklósfán

Mazsi

Összehangolt akció (A cikk videót tartalmaz) Oszdmeg!

Géza

Halálos késelés történt Budapesten

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------