Hirmagazin.eu
Főoldal » Emberek! Mi van veletek? Mitől vagytok ennyire elvakultak? A Sargentini-jelentés nem a tényeken alapul! Hamarosan leközöljük, pontról-pontra, .. magyarázatokkal! Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Emberek! Mi van veletek? Mitől vagytok ennyire elvakultak? A Sargentini-jelentés nem a tényeken alapul! Hamarosan leközöljük, pontról-pontra, .. magyarázatokkal! Hirmagazin.eu

Amikor majd hazamentek, nézzétek meg ezeket a képeket! Szégyen! Ennek a kormánynak a kenyerét eszitek, és ide köpködtök!

Ezek a magyarok köszöntik azt az embert, aki Magyarország vesztét akarja, és aki migránsok millióit telepítené be hazánkba!

Látom, van köztetek nyugdíjas is.. Kedves nénike, bácsika! Ti visszaküldtétek azt a pénztámogatást Magyar Kormány részére, amit a többi magyar nyugdíjas kapott? .. Lenne kérdés nagyon sok, de úgysem hallgatnátok meg!

Nekem csak az a kérésem, hogy majd este, ha hazamentek, nézzétek meg a képeket, és gondolkodjatok el tetteiteken!

..Ide, egyetlen egy migráns se teszi be a lábát, és ez a ti szerencsétek is, mert ha másképpen lenne, lehet, titeket is megölnének, vagy gyermekeiteket ölnék, szégyenítenék meg!

Az, amit ma csináltatok/csináltok, nem egy nagy tett! Brüsszelben, meg az EU-ban, a migránspárti politikusok röhögnek rajtatok, .. na és persze örülnek is, hogy vannak még olyan emberek Magyarországon, olyannyira elvakultak Orbán Viktor Miniszterelnökünkkel- és képviselt politikájáva, országvezetésével szemben, akikre ők számíthatnak mindenkor, aljas terveik végrehajtásához.

Szomorúság tölti el a szívemet! Nincs mit mondanom, többet!

Forrás: Hirmagazin.eu (bg)

Hasonló hírek

Figyelem, nagy a veszély: ha ilyen levelet kap a NAV nevében, ne dőljön be!

Mazsi

Dopeman kikapott a Fidesztől a józsefvárosi időközi választáson

Edit

90-100 milliárd forintból szerelik fel a határvadászokat

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------