Image default
A nap videója

Elvitte nagymamáját egy körre a versenyautójával. A nagyi reakciója minden pénzt megér! – VIDEÓ

Amikor arra gondolunk, hogy a nagymamánkkal töltünk egy kis időt, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy ülünk vele a nappaliban teát szürcsölve, miközben hallgatjuk a gyerekkori történeteit. Legalábbis nem mindenkinek ez játszódik le a fejében.

A következő férfi egy olyan kalandra vitte el nagymamáját, amit egyhamar nem fog elfelejteni.

Azok, akik sok időt töltenek az autójuk tökéletesítésével, szeretik megmutatni a szeretteiknek, ismerőseiknek a munkájuk eredményét. Mindennél jobban szeretnék azonban azt, hogy a családjuk büszke legyen rájuk mindazért, amit véghezvittek az idő során.

Ez a férfi igencsak sokáig dolgozott a kocsiján, mire eljutott arra a pontra, ahol azt gondolta, hogy már eléri azt a sebességet, amire vágyott és úgy is fest, ahogyan azt megálmodta. Eldöntötte, hogy a nagymamáját elviszi egy körre, hogy ő is láthassa, min munkálkodott eddig.

Amikor mindketten az autóban ültek, az unoka megkérdezte, hogy mehet-e a menet és erélyesen a gázra lépett, hogy megmutathassa a nagyinak, milyen gyors a jármű.

Amikor a mama hátraesett az ülésbe, azonnal kiült az arcára a meglepődöttség. Sikítozott és hüledezett, majd a végén nevetésben tört ki, amikor kezdte felvenni a ritmust.

Ezt neked is látnod kell!

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

A szeretet nem ismer határokat! :) <3 (y) - VIDEÓ

Edit

Egy kis könnyed szórakozás! Próbálj meg “nem nevetni”!

Géza

Gálvölgyi Bulibárója mindent visz

info