Hirmagazin.eu
Főoldal » Elvált pasival randizol? Ezeket a kérdéseket mindenképp tedd fel neki!
Életmód hírek

Elvált pasival randizol? Ezeket a kérdéseket mindenképp tedd fel neki!

Egy bi­zo­nyos kor után egyre ke­ve­sebb az esé­lye, hogy olyan pa­si­val akadj össze, aki még soha nem volt nős, és nem vált el. Ezzel per­sze semmi baj, de vi­gyázz, mert az el­vált pasi ko­moly lelki há­ti­zsá­kot ci­pel­het – hogy mek­ko­rát, az függ attól is, mi­lyen soká tar­tott a há­zas­sága, és van­nak-e gye­re­kei. Ezt az öt kér­dést vi­szont min­den­képp tedd fel a ran­di­part­ne­red­nek, ha el­vált.

Tudsz már beszélni a válásodról?

Aki kerüli a témát, vagy láthatóan kényelmetlenül érzi magát, ha a válásáról kell beszélni, érzelmileg még nincs túl a dolgon. Ez pedig piros lámpa, hiszen még mindig egészségtelen kapcsolatban van a volt feleségével, ami megnehezítheti az új kapcsolat kialakítását.

Elvált pasival randizol? Ezeket a kérdéseket mindenképp tedd fel neki!
Fotó: Pinterest

Akarsz még nősülni?

Van, akinek egy is elég volt ebből az élményből, annyira megrázóan sikerült a házassága. Ha te még szeretnél megházasodni, érdemes felmérni, hogy a pasi hogy áll ehhez a kérdéshez.

Úgy gondolod, hogy le tudnád élni az életedet valakivel?

Gyűrűvel, vagy gyűrű nélkül – de vajon hisz a hosszú távú kapcsolatokban? Sok elvált férfi épp annyira alkalmas a hosszú távú elkötelezettségre, mint bárki más. Ha viszont nem hisz a szerelemben és a tartós kapcsolatban, akkor gondolkodj el alaposan a jövőtökről.

Elvált pasival randizol Ezeket a kérdéseket mindenképp tedd fel neki! 1
Fotó: Pinterest

Te is el akartál válni?

A statisztikák szerint a válások 70 százalékát a nők kezdeményezik. Az viszont fontos, hogy a pasi is el akart-e válni, még akkor is, ha nem ő adta be a válópert. Ha nem, akkor lehet, hogy még mindig a régi életét szeretné visszakapni, és a volt felesége után vágyakozik. Ha viszont ő is válni szeretett volna, akkor nagyobb az esélye, hogy már túl van az egészen.

Elvált pasival randizol Ezeket a kérdéseket mindenképp tedd fel neki! 2
Fotó: Pinterest

Hogy érzel az exeddel kapcsolatban?

Nem mindenki beszél elismerően az ex-feleségéről, de ha indulatosan szidja, akkor nagy eséllyel még nem gyógyultak be az érzelmi sebek.Az sem jó hír, ha a pasi a válás minden felelősségét a volt feleség nyakába varrja, vagy általánosít a nőkkel és a házassággal kapcsolatban. Akármi is volt a helyzet, mindenképp két emberen múlt, vagyis igazságtalan csak az egyiket hibáztatni.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hatvankilenc éves lett Balázs Fecó – Isten éltesse! – videó

Géza

Névnapok december 6.

info

Online is lehet jó pasit találni, itt a 10 alaptipp!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!