Image default
Bulvár

Elválik feleségétől: 87 évesen kezd új életet Vitray Tamás – így lett vége a több évtizedes házasságának

Egyedül kezd új életet Vitray Tamás, aki mint kiderült: elválik feleségétől, az operettprimadonna Kállay Boritól. A legendás televíziós a Story magazinnak mesélt exkluzív részleteket a történtekről.

“Harminckét évnyi házasság után egyetértésben döntöttünk így. Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan” – fogalmazott Vitray, aki azt is elárulta: a bíróságnak nem lesz sok dolga, ugyanis az anyagiakban is sikerült megállapodniuk feleségével.

Fiai mindenben támogatják a legendás tévést, aki már el is költözött a közös otthonukból.

“Amúgy sok évvel ezelőtt egyszer már kipróbáltam az agglegényéletet, nem félek az egyedülléttől, bár igaz, ami igaz, akkor még jóval fiatalabb voltam. Most lettem igazán agglegény” – árulta el Tamás hozzátéve: mindkettőjüknek más-más okból bár, de jobb így. Legalábbis reméli.

A művésznő nem kívánt nyilatkozni a válásról, korábban azonban egy interjúban azt mondta: náluk soha egy hangos szó, összezördülés nem volt a harminckét év alatt, de ha fiatalon találkoznak Tamással, biztosan nem maradnak együtt.

Hasonló hírek

6 milliárdos áfacsalási ügybe keveredett Berki Krisztián

Mazsi

6 milliót költött ez az ikerpár, hogy Brad Pittre hasonlítson! Íme az eredmény!

Géza

Virágcsokorral kért bocsánatot Kiss László egykori áldozatától + VIDEÓ

Edit