Image default
Bulvár

Elúszott Gáspár Bea 10 milliós nyereménye

Sokáig arról szólt a fáma, hogy a NAV lefoglalja azt a tízmilliós nyereményt is, amit Gáspár Bea főzött össze egy tévéműsorban.

Végül Bea asszonyt nem gyanúsítottak meg a szövevényes ügyben, így megtarthatta a szép összeget. De nem sokáig örülhetett. A Gáspár házaspár a vasárnap este adásba kerülő Esti Frizbi felvételén mesélte el, ki járt jól az összeggel.

“Meg sem tudtam élni, hogy megnyertem egy színvonalas főző műsort. Persze én ugye tudtam már az adásba kerülés előtt, de senkinek nem mondhattam el. Aztán jött a NAV-balhé, és mikorra kiderült, hogy én vagyok a győztes, már senkit nem érdekelt.

Ott álltam és tehetetlenül néztem, ahogyan sorban elállnak a támogatók…

Ha nem nyerem meg, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk volt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de nem vagyok gyanúsított így végül megtarthattam. Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél…”

Elúszott Gáspár Bea 10 milliós nyereménye 1
Minden pénzt felemésztett a NAV-os ügy
Fotó: Markovics Gábor

– mondta Bea az ATV stúdiójában Hajdú Péternek. A műsorból az is kiderül, miből él most a Gáspár család.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

 

Hasonló hírek

Az idős bácsi szenvedett, kiabált, agonizált, az ápolónő pedig rákiabált, hogy fejezze be, de orvosi segítséget hosszú ideig nem kapott! (Videó)

Géza

Új életet kezdett Görög Zita

info

Az őrület szélére jutott, annyira éhezett a filmsztár

info