Hirmagazin.eu
Bulvár

Eluralkodott Kulka Jánoson a depresszió – „Két személyiség él bennem”

Kulka János úgy érzi, az emberek viselkedése megváltozott vele kapcsolatban, amióta sztrókot kapott. Már nem úgy beszélnek vele, ahogy korábban, ami nem esik neki jól. Az azonban hatalmas boldogsággal töltötte el, hogy ismét felkérték egy szerepre, nem is akármilyenre.

Kulka János a Nők Lapjának adott interjújában mesélt arról, hogyan telnek most a napjai, és azt is elárulta, mit érzett, amikor Fazekas Péter felkérte őt A játszma folytatásában a kém szerepére. Kiderült az is, hogy Köbli Norbert direkt rá írta a kém szerepét.

– Sírtam – emlékezett vissza a pillanatra amikor felkérték őt a szerepre. – Soha nem fogok meggyógyulni, tudom. Mégis hiányzott a szereplés. Elolvastam a könyvet és fölhívtam Norbit: vállalom. Úgy írta meg, hogy tudjak beszélni. Rövid mondatok. Kétszer találkoztunk, és érezte, mire vagyok képes. Fogta a rezgéseimet. Csodálatos ember! Szeretem! – mesélte Kulka a lapnak.

Arra a kérdésre, kit nem szeret, azt a választ adta:

Talán magamat. Annyira más lettem. Mintha két ember volnék. Két személyiség él bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa. Én vagyok. Nem én vagyok. Nem szeretem állapot.

A színész bevallotta azt is, hogy mostanában megváltoztak a körülötte lévő emberek vele szemben, másképp szólítják, másképp beszélnek vele.

– Megváltozott az emberek viszonya hozzám. Érzem. Nagy a távolságtartás. A kellékesek, a sminkesek részéről. Az utcán. Mindenütt. Régen lazábbak voltak. Szóltak. Tegeztek. Most magáznak. Kulka úr… azt mondják. Ha véletlen szólnak – mondta, majd hozzátette: valószínűleg azért viselkednek vele most így az emberek, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Nem mernek vele beszélgetni, ezért inkább közömbösek vele. De ennek ellenére senkire sem haragszik, hiszen tudja, hogy a barátoknak is nehéz.

Azt meg sem merik kérdezni: mondd, János, akarsz róla beszélni? Pedig néha akarok.

Kulka János elárulta, hogy kik azok a barátok, akik mindenen túl kitartanak mellette és akikkel segítik egymást. Csákányi és Shell Judit például rendszeresen keresik a társaságát.

– És hétvégenként én megyek a sorstársamhoz, Lang Györgyihez. Főzök neki, viszem az ebédet. Rakott kelt, pörköltet, egyszerű ételeket. Ő vidám. Pörög. Koncert, rádió, társaság. Segít kimászni az egyhangúságból. De jó szívvel emlékszem másokra is – mondta.

Kulka János napjai – elmondása szerint – egyhangúan telnek, de tudja, ő teszi azzá azokat. Olvasni nehezen tud, hamar elfárad és összefolynak a sorok. A jobb napjain viszont szeret komolyzenét hallgatni. Majd bevallotta:

– Az orvosok tanácstalanok. Én is az vagyok. Azt hiszem, a depresszió eluralkodott rajtam.

Apróságoknak pillanatokig tud örülni, és persze, a kirándulásoknak, különösen, ha családjával indul útnak.

Kapcsolódó

Azt a hír, miszerint minden szerepét lemondta, határozottan cáfolta sőt, kiemelte, hogy az Árvácskában novemberben egy nap kétszer is játszik majd a Radnóti színházban. A játszmán kívül jövőre egy újabb film jelenik majd meg Valentin-napkor, amiben a fő gonoszt, egy boncmestert alakít majd.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

Két évig ingyen cigarettáztak Zakynthoson

info

Megérkezett Steiner Kristóf új műsorának előzetese: ők lesznek az első vendégei

Mazsi

Hegyi Barbara bevallotta, nagy őrültséget csinált

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------