Hirmagazin.eu
Főoldal » Eltűntek, a rendőrségek keresik!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Eltűntek, a rendőrségek keresik!

A rendőrség a lakosság segítségét kéri. (Budapesti Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 10., kedd)

Ramadán Nóra Jázmin

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080/29086/2017. ideiglenes számon körözési eljárást folytat a 13 éves Ramadan Nóra Jázmin eltűnése ügyében.

A fiatal lány 2017. október 10-én 18 óra körül a VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Ramadan Nóra Jázmin körülbelül 156 centiméter magas, hosszú fekete hajú. Eltűnésekor kardigánt, kék farmert és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Ramadan Nóra Jázmint felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségnyújtás elmúlasztása miatt keresi a rendőrség (Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 10., kedd)

Egy Pomázon történt közúti közlekedési baleset helyszínéről távozott idő előtt a férfi, társával együtt.

A Szentendrei Rendőrkapitányságon 13090/1588/2017 bűnügyi számon indult nyomozás segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 10-én reggel, Pomáz belterületén ütközött össze egy Dacia és egy Ford típusú gépkocsi. A Dacia 59 éves sofőrje megsérült, a Ford vezetője és utasa a balesetet követően gyalogosan elhagyták a helyszínt. Tették ezt anélkül, hogy meggyőződtek volna arról, hogy a helyszínen van-e segítségnyújtásra szoruló személy.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek során azonosították a helyszínt elhagyó két férfit. L.Z. 30 éves pomázi lakost a balesetet követően rövid időn belül előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, ahol segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás adatai szerint a Fordot Jakab József pomázi lakos vezette. A 33 éves férfi felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, így ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon – munkaidőben – a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/a. szám) a 06-26/502-400-as telefonszámon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelensége megőrzése mellett  bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Tragédia történt hajnalban Vas megyében, nem volt esély a mentésre

Mazsi

Mentőhelikoptert riasztottak: súlyos buszbaleset történt Tótkomlósnál

Mazsi

Fél órája nagy baleset történt: lovat gázolt el egy tehergépkocsi a 22-es főúton

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!