Hirmagazin.eu
Főoldal » El­tűnt vil­lany­sze­re­lők: el­ké­pesztő, mit me­sélt egy kol­lé­gá­juk
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

El­tűnt vil­lany­sze­re­lők: el­ké­pesztő, mit me­sélt egy kol­lé­gá­juk

Mégis rács mö­gött marad a két vil­lany­sze­relő meg­ölé­sé­vel gya­nú­sí­tott É. Imre, má­sod­fo­kon meg­hosszab­bí­tot­ták a le­tar­tóz­ta­tá­sát.

A Ri­post meg­ta­lálta a vál­lal­kozó egyik volt mun­ká­sát, aki azt ál­lítja: az ő élete is ve­szély­ben for­gott, mert É. Imre neki is ugyan­úgy tar­to­zott, mint két el­tűnt kol­lé­gá­já­nak, és a férfi ugyan­az­zal a me­sé­vel, hogy meg­adja a pén­zét, egy este egy nép­te­len te­lekre csalta őt…

„Folyamatosan vitáztam vele, mert rengeteg pénzzel tartozott”

– kezdte a -nak M. Ádám, aki festőként, mázolóként dolgozott az azóta két gyilkossággal is meggyanúsított É. Imrének. – „A nevelőapám jóban volt Imrével, mert egy festéküzletünk volt, ekkor ajánlotta fel, hogy dolgozhatnék neki jó pénzért Ausztriában. Természetesen igent mondtam, de azt nem gondoltam, hogy ezzel veszélybe kerül az életem… Furcsa volt, hogy eleinte gyakran ő, a munkaadóm kért kölcsön hét elején tőlem, mondván, hogy „segítsem ki gyorsan”. Adtam neki, és vissza is szokta adni, aztán egy idő után tartozni kezdett, nem csak a kölcsönpénzzel, hanem a munkabéremmel is.

Egyszer még össze is verekedtek

Ádám -nak elmondta: mivel családos ember, szüksége volt a fizetésére, ezért nem akart végleg összeveszni É. Imrével, de haragban voltak a pénz miatt. „Sokszor számon kértem, hogy mikor fizet ki… Több durvább vitánk után is előfordult, hogy másnap ki voltak szurkálva az autóm kerekei. Mindenki, aki neki dolgozott, rögtön arra gondolt, hogy ő tette, mert ha valaki követelni kezdte, hogy fizessen a munkájáért, akkor mindenkinek ilyeneket mondott, hogy „elvágom a kocsidban a féket!” Odáig fajult a vitánk, hogy egyszer össze is ugrottunk, volt egy kis verekedés is köztünk” – meséli a -nak É. Imre volt munkása.

Egy kihalt helyen lévő telekhez csalta este

„Aztán jött a meglepetés! Az egyik nap kaptam egy nagyon kedves üzenetet tőle, hogy estefelé menjek az ikrényi telkéhez, és az összes pénzemet odaadja. Elég váratlanul ért a kérés, és az előző vitáink, fenyegetőzések és a verekedés után nem mertem egyedül odamenni. Szóltam a barátaimnak, és együtt mentünk ki hozzá…” 

Erre a kihalt telekre hívta meg É. Imre a neki dolgozó Ádámot
Erre a kihalt telekre hívta meg É. Imre a neki dolgozó Ádámot

Fotó: Keller Mátyás

ripost

Hasonló hírek

Jégen rekedt őzet mentettek a berettyóújfalui rendőrök

Edit

Két nagy kiterjedésű tűz van Szabolcsban

info

Meghalt a csecsemő, akit bedrogozott az édesanyja

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------