Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Eltűnt Gyurcsány Ferenc.. – Se cica, se főzőshow, se virágöntözés, se szónoklat, se defektes kerékcsere.. – Hol van Feri bácsi?

Se főzővideót, se fiatalokkal közös szelfit, se saját készítésű mémet nem posztolt már hosszú hetek óta Gyurcsány Ferenc, akivel kapcsolatban egyre többen találgatják, vajon miért tűnt el szinte teljesen a nyilvánosság elől az előválasztás óta

Gyurcsány Ferenc korábban nagyon aktív volt online és offline is, ez az elmúlt egy hónapban változott meg gyökeresen / Fotó: Isza FerencGyurcsány Ferenc korábban nagyon aktív volt online és offline is, ez az elmúlt egy hónapban változott meg gyökeresen / Fotó: Isza Ferenc

Egy vezető politikus munkaköri leírásában nagy betűkkel van szedve a folyamatos szereplés kötelessége, legalábbis ez lehet az érzésünk, különösen akkor, ha a DK elnökéről van szó.

Mindenki ezt olvassa most!

Semmi ficánkolás, csak sült hal, ásványvíz, kávé, lazán kigombolt ing /Fotó: FacebookSemmi ficánkolás, csak sült hal, ásványvíz, kávé, lazán kigombolt ing /Fotó: Facebook

Gyurcsány ugyanis még 60 év felett is sok fiatal kollégáját megszégyenítő pörgéssel tolta meg pártja előválasztási kampányát, sőt már a korábbi „békeidőkben” is nyughatatlanul vadászta a lájkokat: YouTbe-on rendszeresen megosztotta konyhatitkait, Instagramján egy komplett iskolára való fiatallal pózolt az elmúlt hónapokban, Facebook-oldalán pedig a lakossági fórumairól szóló beszámolóit és az aktuális belpolitikai témákra reflektáló laza videóit tekinthette meg a nagyérdemű.

Recepteket osztott meg videós bejelentkezéseivel /Fotó: FacebookRecepteket osztott meg videós bejelentkezéseivel /Fotó: Facebook

Egy ideig úgy tűnt, a már jóval korábban induló pénz- és energiabefektetés megtérül, hiszen az előválasztás első fordulóját magabiztosan megnyerte a DK jelöltje, a második fordulóban pedig joggal bízhattak abban, a legnagyobb és legfegyelmezettebb ellenzéki tömb végső győzelemre juttathatja Dobrev Klárát. Karácsony váratlan visszalépése és Márki-Zay Péter előretörése azonban keresztülhúzta Gyurcsány Ferenc számításait.

A vereség után viszont valami nagyon megváltozott: a DK elnöke még értékelte párszor az előválasztást, majd egy hónappal ezelőtt megünnepelte pártja születésnapját, azóta azonban mindössze néhány rövid szöveg jelent meg közösségi oldalán.

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, üzente a kertészkedő pártelnök /Fotó: FacebookAki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, üzente a kertészkedő pártelnök /Fotó: Facebook

Mindenki ezt olvassa most!

Nem csoda tehát, hogy már az ellenzéki oldalon is egyre többen azt kérdezgetik egymástól, mi történt vele. A legutolsó információ róla, hogy meg kellett szakítania feleségével, Dobrevvel közös Szardínia nyaralásukat, mert vakbélgyulladása volt, amit itthon műtöttek meg. Elképzelhető, hogy elhúzódott a felépülése, de az sem zárható ki, hogy az előválasztási kudarc miatt vonult el. Szerettük volna tisztázni ezt a kérdést a legilletékesebbel, ám sem Gyurcsány Ferenc, sem a DK nem kívánta elárulni, miért vett vissza nyilvános szerepléseiből a pártelnök.

Talált cicáknak is keresett gazdát közösségi oldalán /Fotó: FacebookTalált cicáknak is keresett gazdát közösségi oldalán /Fotó: Facebook
Pedig épp mostanában zajlik az ellenzéki koalíció igazi feszítőpróbája, a közös lista összeállítása, amely gyakorlatilag a színtiszta pártérdekek ütköztetését takarja. Nehéz elképzelni, hogy épp egy ilyen szituációban akarna Gyurcsány háttérbe vonulni.

A tettek embere egyedül kicseréli a defektes kereket is /Fotó: FacebookA tettek embere egyedül kicseréli a defektes kereket is /Fotó: Facebook
blikk nyomán

Hasonló hírek

Kövér László: Európa szisztematikus szétverése zajlik

Edit

Olyan jól sikerült Orbán Viktor Miniszterelnökünk beszéde – mint mindig -, hogy az ellenzék szinte megőrült! Így jellemzik a beszédet:

Géza

Nem zárta ki a szocialisták és a Jobbik együttműködését Timmermans

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian