Hirmagazin.eu
Főoldal » Eltűnt egy 18 éves lány Indiában, 11 évvel később kiderült, végig egy közeli házban élt titokban..
Külföld

Eltűnt egy 18 éves lány Indiában, 11 évvel később kiderült, végig egy közeli házban élt titokban..

Az indiai Kerala állam egyik falujában élő Sajitha nevű nő 18 éves volt, amikor 2010 februárjában egy este elment otthonról, és nem tért vissza.

Most kiderült, hogy a nő 11 éven át végig egy, a szülei házától alig ötszáz méternyire található házban élt titokban, a férfival, akivel egymásba szerettek, de kapcsolatukat titokban tartották – írta az Indian Express című lap.

Mindenki ezt olvassa most!

A beszámoló szerint Sajitha szülei már teljesen feladták a reményt arra, hogy valaha is megtalálják lányukat, és szinte csak a véletlennek köszönhető, hogy előkerült. Egy helyi rendőrtiszt elmondta, Alinchuvattil Rahman és a lány azért titkolta kapcsolatát, mert más vallásba tartoznak, és attól tartottak, szerelmüket rossz szemmel fogják nézni családtagjaik. A rendőr közölte:

Történetük szokatlannak hangzik, de visszavittük őket Rahman házába, és elmondták, hogy Sajitha hogyan élt titokban egy szobában ez alatt a sok év alatt.

Az Express cikke szerint Rahman szüleinek egyszer sem tűnt fel, hogy Sajitha a fiuk szobájában él, amit a férfi mindig kulcsra zárva tartott, és senkit sem engedett oda be. Bátyja a lapnak elmondta, hogy testvére „úgy viselkedett, mint egy őrült, és dührohamot kapott, amikor valaki be akart menni a szobájába”, és még a vacsoráját is odabent ette meg.

A fiú szülei nemrég kezdtek el menyasszonyt keresni a számára, de Rahman igyekezett terelni a témát, amikor a kérdésre került a sor, és három hónappal ezelőtt összeveszett családtagjaival, és eltűnt a házból. Szülei bejelentették eltűnését a rendőrségen, és kedden bátyja véletlenül megpillantotta az utcán, és ezután kiderült, hogy egy közeli faluban kezdett el élni Sajithával.

24

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Szexbotrány! Beperlik a legendás magyar tornaedzőt – VIDEÓ

Mazsi

Durva fotók: így néz ki egy pánikvásárló éléskamrája!

Géza

Szkripal-ügy: válaszlépéseket tesz a NATO

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!