Hirmagazin.eu
Főoldal » Eltűnhetnek az oroszlánok is, ha nem ébredünk fel: hatalmas bajban az állatvilág
Állatvilág Klímaváltozás

Eltűnhetnek az oroszlánok is, ha nem ébredünk fel: hatalmas bajban az állatvilág

London — Meghökkentő képekkel, 2019 legjobb felvételeivel próbálják felhívni a természetfotósok a figyelmünket a globális felmelegedésre és a környezetszennyezésre. Az elmúlt évben készült elképesztő felvételeikkel azt akarják megmutatni, milyen kincseink vannak még, amelyekre vigyáznunk kellene.

„Ha nem változtatunk, hamarosan nem láthatunk egymással viaskodó oroszlánokat, csapatostul úszó teknősöket, halászó medvét vagy az ember közelébe merészkedő cápákat sem” – figyelmeztettek a sorozat összeállítói.

(A legfrissebb hírek itt)

A szakemberek olyan sokkoló pillanatokat is lencsevégre kaptak, amelyek már mutatják, hogy egyre nagyobb a baj, mert nem óvjuk kellőképpen a földet.

„Az Alaszkában műanyag palackért viaskodó jegesmedvék példája jelzi, nagyon komoly méreteket öltött az óceánok szennyezése. Észbe kell kapnunk, mielőtt már túl késő lenne” – áll a közleményben, amellyel nehéz lenne vitába szállni.

4 / 9

Kicsi a sólyom, de erős, hiszen alaposan megtépázta a nála jóval nagyobb vízimadarat. A gödény hiába próbál menekülni, nem tudja lerázni magáról vérmes ellenfelét. Úgy tűnik, Dávid legyőzi Góliátot.

5 / 9

A sárba ragadt bivaly sorsa eldőlt, a dögevő marabuk már megjelentek a közelében, s csak arra várnak, hogy a lakoma elkészüljön, pontosabban a patás elkészüljön az erejével.

6 / 9

Ez a búvár igencsak vakmerő, hiszen vízi birokra kelt az igencsak veszedelmes és méretes tigriscápával. Még az sem rémisztette el, amikor a hatalmas száj kinyílt, pedig elég félelmetes.

7 / 9

A két fiatal oroszlán a Mátrix című filmet idézi légies„táncával”, szinte úsznak a levegőben. Megküzdenek, hogy eldöntsék, ki a domináns a családi rangsorban.

8 / 9

Nagyra tátja a száját a hatalmas víziló, amely láthatóan nem kedveli, ha fürdés közben zavarják a felségterületén. Jobb is lenne, ha nem találkoznának emberrel, hiszen az orvvadászok miatt néhány fajta már a kihalás szélén van.

9 / 9

Nem lesz ebből halvacsora! A grizzly medve belevetette magát a folyóba, hogy elkapja a lazacot, ám úgy tűnik, a mély víz már nem az ő terepe. Ez a hal elúszott, új fogás után kell nézni.

Forrás: Blikk.hu.

Hasonló hírek

Bálnák titkai – videó

Géza

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktiszon a rekordmeleg miatt – videó

Géza

A kutyusok szerelmeseinek! I Love Husky (Nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!