Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Eltűnés miatt keresi őket a rendőrség! Oszd meg!

A pestszentlőrinci rendőrök az állampolgárok segítségét kérik. (2019. 02. 10., v – 18:59, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01180/157-72/2019. körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Demeter Ferenc és a szintén 16 éves Csiki Nóra eltűnése ügyében.

A két fiatal 2019. február 9-én egy XVIII. kerületi lakásból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Demeter Ferenc körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű, jobb alkarján rózsafüzér tetoválás látható. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Csiki Nóra körülbelül 150 centiméter magas, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható Demeter Ferencet, vagy Csiki Nórát felismeri, tartózkodási helyükről, vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Lángoló autót oltottak el a rendőrök a fővárosban

Géza

Kinek a holttestét találták meg Lajcsi birtokának közvetlen közelében?

Mazsi

Figyelem! Elfogatóparancs van érvényben Lakatos Attila ellen! Oszd meg!

Géza