Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Eltűnés miatt keresi a rendőrség Horváth Klaudia Laurát! Oszd meg, ennyivel legalább segítsünk a keresésben! Hirmagazin.eu

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Horváth Klaudia Laurát! Oszd meg, ennyivel legalább segítsünk a keresésben! Hirmagazin.eu

Hirdetés

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik. (2018. 05. 15., kedd, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/4957/2018. általános számon körözési eljárást folytat Horváth Klaudia Laura eltűnése ügyében.

A 14 éves fiatal 2018. április 24-én délután dégi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen.

A fiatal megközelítőleg 150 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete tornacipőt, narancssárga rövidnadrágot, fekete trikót és zöld kardigánt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Horváth Klaudia Laurát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket előre is köszönjük!

Forrás: police.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: