Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Hegyes Szabinát! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy csanádpalotai lány megtalálásában. (2019. 06. 29., szo – 07:36, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Szentesi Rendőrkapitányság 06050-157/55/2019. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Hegyes Szabina eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2019. március 29-én szegvári tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Hegyes Szabina körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, hosszú haja van, szeme barna. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

Hasonló hírek

Kétszáz fölött van az elfogott határsértők száma

Edit

Csepeli alpolgármester: MSZP-s politikusok betörtek a Fidesz csepeli irodájába

Géza

Rejtélyes kapucnis férfi buktathatja le a Teréz körúti robbantó! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------