Hirmagazin.eu
Főoldal » Eltörte a páciens nyakát kezelés közben a csontkovács, a férfi később belehalt a kezelésbe
Életmód hírek

Eltörte a páciens nyakát kezelés közben a csontkovács, a férfi később belehalt a kezelésbe

A természetes gyógymódok hívei előszeretettel fordulnak csontkovácshoz a problémák enyhítése érdekében! Vannak akik kifejezetten ajánlják ezt az alternatív kezelési módszert, míg mások nagyon ódzkodnak tőle. Egy idős brit férfi bizalommal fordult a csontkovácshoz, azonban sajnos súlyos következménye lett a kezelésnek!

Dr. Arleen Scholten csontkovács azért kezelte a 80 éves John Lawlert, mert a válla és a háta el volt tolódva egymáshoz képest. Az egyik kezelés azonban végzetes kimenetelű volt az idős férfi számára, aki belehalt a kezelésbe.

A bírósági meghallgatáson John Lawler felesége elmondta, hogy a csontkovács annak ellenére is folytatta a kezelést, hogy a férje tiltakozását fejezte ki, hiszen már akkor óriási fájdalmakkal küzdött.

“Először a vállával kezdte, majd áttért a törzsére, és megváltoztatta a kezelőasztal állását. A férjemet már ekkor elviselhetetlen fájdalmak gyötörték, és kérte a csontkovácsot, hogy  hagyja abba. “Nagyon fáj, és nem érzem a karjaimat”, mondta a férjem, de az orvos egyáltalán nem hallgatott rá” – mesélte a feleség.

Miután a csontkovács arra kérte a férfit, hogy forduljon meg, de ez nem reagált, így átemelte a székbe a kezelt személyt. A felesége elmondása szerint John ekkor már olyan volt, mint egy rongybaba, nem beszélt, és egyáltalán nem tudta tartani magát.

A férfi kezdetben csak végtagfájdalommal küzdött, majd nem tudta mozgatni a kezeit, és végül már beszélni sem tudott. Amikor kórházba szállították a 80 éves férfit, megállapították, hogy eltört nyaka, és a gerince is sérült. Elviselhetetlen fájdalmakkal küzdött, és nem sokkal később bele is halt a sérülésekbe.

Forrás: twice.hu

Hasonló hírek

10 stílusos ötlet bozontos hajra

Edit

Ez a nő biztosan meghibbant, olyat művelt az oltár előtt, amit eddig még senki

Mazsi

Mozgással az egészségért (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------