Főoldal » Eltiltotta a lányát Liptai Claudia
Bulvár

Eltiltotta a lányát Liptai Claudia

Noha anyagilag mindig is gondoskodott róla, halála előtt ő sem volt hajlandó szóba állni apjával. A mai napig nem tudott megbocsátani alkoholista atyjának – sugallta egy előadáson Liptai Claudia, aki Ábel Anita, Balázsovits Edit, Hajós András, Kovács Patrícia és Risztov Éva mellett avatta be a közönséget eddig nem ismert magánéleti részletekbe.

A műsorvezető beszélt lányáról is, szerinte nem feltétlenül kéne az ő példáját követnie, hiszen tehetséges tornász, nem biztos, hogy a média világa neki való hely – írja a Blikk.

Eltiltotta a lányát Liptai Claudia

– Pankát megkérdeztem, mit akar majd csinálni, ha felnőtt lesz. Először megijedtem, mert azt mondta, színésznő, műsorvezető lenne (…) én megértem, hogy a gyerekek azt a mintát követik, amit otthon látnak, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. Az én apám például alkoholista volt, nem bántam, hogy nem ezt a mintát vittem tovább – idézte a Bors a TV2 sztárjának szavait.

Liptai István a halálát megelőző években többször próbálkozott lányánál, hogy újra közel engedje magához. Többször üzent újságok címlapján is, hogy szívesen látná a kis unokáját, Pankát – de mindhiába. Liptai sosem tudta elfelejteni, hogy apja az alkohol miatt tönkre tette a családi életet. Éppen ezért saját lányát, Pankát igekszik tudatosan nevelni és mindentől megóvni.

– Panka nemrég azzal állt elő, hogy csinálni akar egy YouTube-csatornát. Kérdeztem, milyen tartalmat szeretne ott megosztani? Azt mondta, például tini sminktanácsokat adna. Azt mondtam neki: Szívem! Nagyjából nyolc éve tornázol, mindent tudsz erről a sportról, te abba beletettél nagyon sok munkát. Tudom, hogy ismeri az egész ország a pofikádat az apád és az anyád révén, de a sportoló te vagy. Próbáld megérteni, hogy ha nagyközönség előtt csinálni akarsz valamit, akkor legyen mögötte valós tartalom is. Re­mélem, megértette. Örülök neki egyébként, hogy Panka egy erős egyéniség, egy önmaga valakije, amellett persze, hogy a Liptai Claudia és a Gesztesi Károly gyereke, de ezzel együtt egy önálló valaki. Abban kell nekem segítenem őt, hogy elkülönüljön a híres szüleitől – mondta az előadáson Claudia.

Hasonló hírek

Ashton Kutcher: Nincs több ágytorna a szerelmemmel

info

Most kaptuk a hírt: 54 évesen, unokaöccse esküvőjén elhunyt a legismertebb, indiai származású, hollywoodi színésznő. Milliók gyászolják!

Géza

Ők az idei Anna-bál szépei

Edit