Hirmagazin.eu
Főoldal » Eltanácsolják a német lányokat a muszlim férfiaktól
Külföld

Eltanácsolják a német lányokat a muszlim férfiaktól

forrás: MTI

A németországi Szász-Anhalt tartományban dolgozó gimnáziumi tanárok szakszervezetének vezetői eltanácsolják a német diáklányokat a muszlim vallású férfiaktól.

Eltanácsolják a német lányokat a muszlim férfiaktól

A németországi Szász-Anhalt tartományban dolgozó gimnáziumi tanárok szakszervezetének vezetői eltanácsolják a német diáklányokat a muszlim vallású férfiaktól. “Teljesen természetes, hogy ezeknek a gyakran képzetlen fiatalembereknek is van igényük a szexualitásra”. “Már most lehet hallani sok helyről ismerősökkel folytatott beszélgetésekben, hogy előfordul szexuális zaklatás a mindennapi életben, legfőképpen tömegközlekedési eszközökön és szupermarketekben” – ismertették értesüléseiket.
Úgy vélték: “felelősségteljes pedagógusként” fel kell vetniük a kérdést, miként “tudjuk úgy felvilágosítani 12 éves kortól fiatal lányainkat, hogy ne bocsátkozzanak felszínes szexuális kalandba” ezekkel a “bizonyára gyakran vonzó muzulmán férfiakkal”.

muszlim férfiak
Migránsok érkeznek kordonok között Szlovéniából a Sentilj és Spielfeld közti határátkelő osztrák oldalára. MTI Fotó: Varga György

“Legális kontingensekre is szükség van”

A német koalíciós pártok közös meggyőződése, hogy a menekülthullám feltartóztatásához “legális kontingensekről” is meg kell állapodni Törökországgal – mondta Peter Altmaier német kancelláriaminiszter, a kormány menekültügyi koordinátora. A koalíciós pártok szerint meg kell nyitni a menekültek előtt a Törökországban “maradás perspektíváját”, ugyanakkor “kontingensekről” szóló megállapodásokra is szükség van. Mindennek révén “a menekültek áradatát is csökkenthetjük, de most még nem lehet megmondani, hogy mikor” – fejtette ki a német kormány menekültügyi koordinátora.

Pénteken csupán ezer migráns érkezett Szerbiába Macedónia felől, a görög komphajók legénységének sztrájkja miatt ugyanis a migránsok nem tudnak Leszboszról a szárazföldre jutni. A sztrájk után azonban a szigeteken rekedt mintegy 15 ezer ember majdnem egyszerre érhet Szerbiába. Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a konzervatív CSU elnöke elégedett a német koalíciós pártok vezetőivel közösen összeállított menekültügyi intézkedéscsomaggal. Az elmúlt nap eseményeiről itt olvashat.

 

Hasonló hírek

Medve költözött egy lakóházba, a frászt hozta mindenkire – képek, videó

Géza

Kihívta a rendőrséget egy kilencéves kisfiú Németországban, mert elégedetlen volt a karácsonyi ajándékokkal! Szólj hozzá, oszd meg!

Géza

Pakisztáni politikusok véletlenül macskás filterrel közvetítették a Facebookon a sajtótájékoztatójukat

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------