Főoldal » Elszólta magát, kitálalt az igazságról Lajcsi!
Bulvár

Elszólta magát, kitálalt az igazságról Lajcsi!

Fontos mondatot fogalmazott meg a barátságról Galambos Lajos, aki a felidézte a letartóztatása körüli napokat a Borsnak.

“Nem anyagi kérdés, hogy kinek milyen a lelke” – mondta a zenész-üzletember, utalva arra, hogy akkor valóban megtudta, ki a barát és ki az, aki csak eljátszotta azt eddig valamiért.

Példaként említette, hogy amikor az összes kocsijukat lefoglalták, felesége próbált olyan ismerősöktől autót kölcsönkérni, akiknek 2-3 darab is állt otthon a garázsban, ám a válasz majd mindenütt elutasító volt. Valahogy mindenhol lemerült az aksi…

Lajcsi azt mondja hatalmas összeg maradt az állítólagos barátoknál.

“Több kintlevőségem volt, és melyek nem voltak éppen abban a pillanatban lepapírozva, azokat a pénzeket soha többé nem láttam. Kiseggeltek a haverok mellőlünk.

A vonat viszont halad tovább, a kutyák pedig ugatnak! Már nincs nálam haverfelvétel, pedig megint lenne rá igény. Most, hogy újra megy a bringa.

Több fellépésem van, mint régen. Újra jól érzem magam a bőrömben, és változatlanul hiszek az igazamban” – mondta el a lapnak Lajcsi, aki zárkózottabb lett ugyan, de annak örül, hogy most már tudja, kik az igaz barátok, akik most is körülötte vannak.

Forrás

Hasonló hírek

Kál­lay-Sa­un­ders tá­ma­dója újra le­csa­pott

info

Az év leghülyébb tolvaja versenyt is megnyerték már Rióban

Edit

A Buckingham-palota adta ki Erzsébetet

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------