Image default
Bulvár

Elszólta magát, kitálalt az igazságról Lajcsi!

Fontos mondatot fogalmazott meg a barátságról Galambos Lajos, aki a felidézte a letartóztatása körüli napokat a Borsnak.

“Nem anyagi kérdés, hogy kinek milyen a lelke” – mondta a zenész-üzletember, utalva arra, hogy akkor valóban megtudta, ki a barát és ki az, aki csak eljátszotta azt eddig valamiért.

Példaként említette, hogy amikor az összes kocsijukat lefoglalták, felesége próbált olyan ismerősöktől autót kölcsönkérni, akiknek 2-3 darab is állt otthon a garázsban, ám a válasz majd mindenütt elutasító volt. Valahogy mindenhol lemerült az aksi…

Lajcsi azt mondja hatalmas összeg maradt az állítólagos barátoknál.

“Több kintlevőségem volt, és melyek nem voltak éppen abban a pillanatban lepapírozva, azokat a pénzeket soha többé nem láttam. Kiseggeltek a haverok mellőlünk.

A vonat viszont halad tovább, a kutyák pedig ugatnak! Már nincs nálam haverfelvétel, pedig megint lenne rá igény. Most, hogy újra megy a bringa.

Több fellépésem van, mint régen. Újra jól érzem magam a bőrömben, és változatlanul hiszek az igazamban” – mondta el a lapnak Lajcsi, aki zárkózottabb lett ugyan, de annak örül, hogy most már tudja, kik az igaz barátok, akik most is körülötte vannak.

Forrás

Hasonló hírek

Huszonkétmilliót követelnek Bálint Antóniától

Edit

Ez a fordulat jött. Nyíltan kimondta Bochkor Gábor – VIDEÓ

Mazsi

50 első randi a való életben – Mindent elfelejtett, szerelme pedig újra meghódította a fiatal lányt

Géza