Főoldal » Elszólta magát az iraki miniszter: 7000 éves sumér repülőtérre bukkantak – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Elszólta magát az iraki miniszter: 7000 éves sumér repülőtérre bukkantak – VIDEÓ

A mai mo­dern ci­vi­li­zá­ció böl­csői a mai Irak te­rü­le­tén vi­rágzó sumér vá­ros­ál­la­mok vol­tak. Rej­té­lye­sen fej­lett csil­la­gá­szati is­me­re­te­ik­nek a mai napig cso­dá­jára jár­nak a tu­dó­sok. Ha­tal­mas vá­ro­saik rom­jai ámu­latba ej­tőek, mí­to­sza­ik­ból a Bib­liai is me­rí­tett. A si­va­tag ho­mokja még ren­ge­teg ősi tit­kot rejt velük kap­cso­lat­ban… Most ismét ki­de­rült va­lami el­ké­pesztő!

A napokban Kazem Finjan, Irak közlekedési minisztere egy sajtótájékoztatón jelentette be, egy i.e. 5000 körül épült, vagyis mintegy 7000 éves sumér repülőtér maradványaira bukkantak a sivatagban, miközben éppen egy modernkori reptér építéséhez kezdték el előkészíteni a terepet.

A földrajzi adottságok az eltelt évezredek alatt alig változtak, így eshetett a ősi suméroknak is arra a helyre a választása, amely ma is alkalmas egy ilyen méretű építmény létrehozására.

A mai Irak területét 7000 éve a sumérok lakták, akiknek csillagászati, matematikai és technikai ismeretei még manapság is kétkedést keltenek a kutatókban azzal kapcsolatban, hogy önmagától alakult volna ki a civilizáció a Földön. Minden bizonnyal isteneknek álcázott földönkívüliek avatkoztak be az emberiség sorsának alakulásába.

Elszólta magát az iraki miniszter: 7000 éves sumér repülőtérre bukkantak - VIDEÓ

A miniszter szerint a repülőtér csomópontként szolgálhatott az űrbéli utazásokhoz is, a földönkívüliek és a korabeli emberek számára. Innen indulhattak űrhajók a Plutóhoz, és a titokzatos Niburu bolygóhoz is. Erre bizonyítékként egy orosz kutató Samuel Kramer munkáját hozta fel, aki alapos kutatást végzett a sumér civilizáció felemelkedésével és mitológiájával kapcsolatban.

Elszólta magát az iraki miniszter 7000 éves sumér repülőtérre bukkantak - VIDEÓ 1

Kazem Finjan rámutatott arra is, hogy át kellene írni a történelemkönyveket, mert az, amit az iskolákban tanítanak történelem címszó alatt, köszönőviszonyban sincs a valósággal. Elavult, félinformációkon alapuló, sok esetben kitalált történelmi idővonalat tartalmaz az emberiség történelme, és az elmúlt 50-100 év régészeti felfedezései, bizonyítékai szinte egyáltalán nem kaptak helyet bennük.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

A laborban főzik a sört az Antarktiszon

info

20 bámulatos, hihetetlen, mégis igaz tény testünkről!

Mazsi

Sötét titok: kivágott szívű magyar múmiát vizsgálnak a kutatók

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------