Főoldal » Elszaporodóban vannak a kábítószerrel- és különböző pszichoaktív anyagokkal kereskedők, amely bűncselekmények rendkívül veszélyesek a társadalomra! Fővárosi rendőreinknek ez már a többedik nagy fogása! Köszönjük áldozatos munkájukat! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elszaporodóban vannak a kábítószerrel- és különböző pszichoaktív anyagokkal kereskedők, amely bűncselekmények rendkívül veszélyesek a társadalomra! Fővárosi rendőreinknek ez már a többedik nagy fogása! Köszönjük áldozatos munkájukat! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

A budapesti felderítők egy kábítószerügylet lebonyolítását követően fogtak el két dílert. (2019. 02. 24., v – 14:00, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói 2019. február 22-én délután Budapest VII. kerületében, a Dózsa György úton állították meg autójával a 37 éves N. Csabát, akinél 5,5 gramm kokaint találtak.

Ez követően lakhelyén elfogták a 64 éves Z. Lászlót, akitől N. Csaba a kábítószert vásárolta, közvetlenül az elfogását megelőzően. A rendőrök mindkét budapesti férfi lakásán kutatást tartottak, N. Csaba lakásában 2.745.000 forintot, 1300 eurót, 3,4 gramm kokaint, tasakokat és mérleget találtak, míg Z. Lászlótól 43,5 gramm kokaint, pénzt és a kábítószer méréséhez, adagolásához használt tasakokat, digitális mérleget foglaltak le.

A két férfit a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Két orvost is gyanúsítanak a Honvédkórházban elhunyt 62 éves asszony halála miatt

Mazsi

Mi van a magyarokkal? Félholtra vertek egy munkást a lakók Kőbányán!

Géza

Sokkoló részletek: három napig ivott, mielőtt halálba vitte a kislányát a borsodi férfi – fotók

Géza