Hirmagazin.eu

Elszánt harcot sürget az embercsempészek ellen a német belügyminiszter

 Aktuális hírek

Elszánt harcot sürget az embercsempészek ellen a német belügyminiszter

Elszánt harcot sürget az embercsempészek ellen a német belügyminiszter
augusztus 28
16:16 2015
Hirdetés

forrás: MTI

“A megerősített ellenőrzés helyes lépés” – idézte Thomas de Maiziere szavait pénteken online kiadásában a Handelsblatt című német lap.

“A megerősített ellenőrzés helyes lépés” – idézte Thomas de Maiziere szavait pénteken online kiadásában a Handelsblatt című német lap. Több német tartományban már alig van hely a fogdákban, mert a hatóságok valamennyi embercsempész ellen eljárást indítanak – mutatott rá a belügyminiszter.

A konzervatív CDU politikusa kifejtette, hogy az embercsempész járműveket vezető sofőrök sokkal kevesebbet keresnek, mint az embercsempész hálózatok szervezői, ezért “az Europollal együtt ezeknek az embereknek a nyomába kell erednünk és le kell foglalnunk a vagyonukat”.

Sigmar Gabriel alkancellár pénteken azt mondta, hogy az ausztriai tragédia “végtelen dühvel” tölti el. “Az emberek csak Ausztriába, Svédországba és Németországba tudnak menni”, mert Európa nem képes közös menekültügyi politikát kialakítani. “Ez az igazi botrány” – vélekedett a konzervatív CDU/CSU pártszövetséggel kormányzó szociáldemokrata párt elnöke.

A német rendőrszakszervezet (DPolG) vezetője, Rainer Wendt a Handelsblattnak nyilatkozva rámutatott, hogy az ausztriai tragédia határokon átívelő bűnszervezetek tevékenységének tulajdonítható, ezért az ellenük való fellépésnek is nemzetközinek kell lennie, és a hálózatokat irányító, “felfoghatatlanul nagy összegeket kereső” bűnözőkre kell összpontosítani.

“Nem megyünk sokra, ha mindig csak a csempészbandák legalsó szintű tagjait csukjuk le, mert azonnal új emberek állnak be a helyükre” – hangsúlyozta a német rendőrszakszervezet vezetője.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
tűzvédelem
loading...

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem
Hirdetés

Értékesítő állások

Hirdetés
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

https://www.AutoalkatreszOnline24.HU

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox